Klantig

Jaa det är vad jag är, riktigt klantig.
Igår glömde jag ju vagnen i bilen som Kricka hade till jobbet, och idag när jag skulle ta en promenad hem till mamma o pappa o städa så upptäckte jag att jag glömt mina nycklar i Krickas bil, hur kan man vara så klantig??
Alltså kunde jag inte komma in i förrådet där vagnen står och jag kunde inte komma in hos mamma o pappa!!
Men tillslut ringde jag vaktmästaren så han kom o öppna förrådet åt oss så vi iallafall kunde få gå en promenad i det härliga vädret :)
Kallt men mysigt....

Nu har precis Hawa och oliver varit här på en liten fika, mysigt :)

Igår invigde Nellie sin ställning i badbaljan, det verka hon gilla massor för då kunde hon sprattla fritt med både armar och ben :)

Imorn är det dags för babymassage igen, ska bli trevligt :)



Den här söta klänning köpte jag till Nellie häromdagen som jag tänkte att hon ska ha på julafton, visst är den fin!? •  Lindex, 129 kr

Lovely weather

Gud vad härligt att det blev fint väder idag med :)

Lillan slog upp sina fina små ögon 8.45 imorse så jag fick som vanligt en härlig sovmorgon. Vaknade inte ens när Kricka åkte till jobbet o det brukar jag alltid göra, för jag brukar ju alltid få en liten puss innan han åker, glömde han kanske den imorse, eller pussades jag i sömnen ? haha det måste jag ta reda på :P

Jag måste vara så lyckligt lottad som fått en sån sömnig liten tjej. Hon somnar runt 12 för natten o sen vaknar hon inte för mat förens kl är runt 8 på morgonen. Hon sover alltså ca 8-9 timmar i sträck på natten vilket gör att jag känner mig så utvilad när hon bestämmer sig för att vakna, UNDERBARA UNGE

Just nu ligger hon o sover lite bredvid mig här i soffan o jag har precis kollat på Ensam mamma söker vad hände sen typ och druckit en hemmagjord kaffe latte, MUMS :)
Så efter denna mysiga morgon är det nu dags att hoppa i en massa varma kläder och kasta oss ut i det härliga vädret för en promenad hem till mor och far där vi ska städa lite.
På vägen hem ska jag nog slinka in i affären o köpa lite saffran så det kanske kan bli en o annan lussekatt :)

Fan vi har varit så slarviga o inte satt på vinterdäck på volvon ännu så jag är fast. Vi vill ju så gärna komma iväg till rejmes o hälsa på ju. O så vill vi ju åka till Skärblacka för Nellie viska i mitt öra förut att hon börjar saknar Alex och Max nu :)

Skriver en rad till kvällen igen!!
Ha en underbar dag allesammans...





Mysstund



Sötve myser med nallen :)


Ursäkta mig!

Ni får ursäkta mig för dålig uppdatering mina vänner!

Nu mår jag äntligen bra igen, har nog i ärlighetens namn inte haft så ont i halsen sen jag var liten och hade en vidrig halsfluss, så med andra ord hade jag fruktansvärt ont! Det tillochmed sved i halsen när jag drack vatten :/ Men nu kan jag sluta o gnälla om det för nu mår jag bra igen :)

Har faktiskt haft en riktigt mysig helg även att jag vart sjuk.
I fredags var Tobbe, Frida, Johanna och Sebbe här en stund och tittade på idol med oss (dom var inte rädda för att bli smittade). Mysigt att bara ses en kväll o ta det lungt o snacka skit ♥

I lördags skulle jag ha jobbat men eftersom att jag hade så ont kännde jag att det var dumt att springa omkring, bättre att  bli frisk först så det blev en hemma kväll. Så fick vi ett samtal ifrån Sanna, Fredrik och Theo som undrade om vi ville ha sällskap i tv soffan o bara mysa, så så fick det bli. Jätte mysigt.
Är så himla glad att vi får dela den här underbara tiden i livet med dig gumman, vi kommer ha så mycket kul med våra små skruttungar ♥

Nu är julstjärnorna och ljusstakarna på plats och det är ju bara sååååå himla mysigt, har julkänsla i hela kroppen med all snö och mysiga ljusstakar i alla fönster vart man än tittar. Lööööve it!

Idag har det varit underbart väder ute så imorse när vi vakna bestämde jag mig för en härlig promenad men va kommer jag på då? JO vagnen ligger i bilen som Kricka hade till jobbet, ATTANS!!
Just för en stund önskade jag att Nellie var lite äldre så vi kunde åka pulka o busa i snön hihi :)
Men istället fick vi stanna inne och städa o de känns ju oxå härligt nu när det är färdigt!
Hoppas att det blir lika härligt väder imorn för imorn ska vi oavsett väder gå hem till mamma och pappa o städa lite :)

Bjuder på lite bilder ifrån helgen dock är dom tagna med min mobil!!


Nellie ser helt hypnotiserad ut, älskling!!


Nellie har fått en "hund" av moster Malin o den är perfekt när man vill busa med mamma en lördagsmorgon ♥


Haha näääääärbild :)


En utav våra julstjärnor :)


Nellie fick en söt liten nalle av sin pappa som är med o myser i soffan :)


Vi har LITE snö på baksidan, fiiiint!


Aj Aj Aj..

Har så himla ont i halsen idag. Vaknade två gånger inatt av att det gjorde så ont så jag var tvungen att knapra alvedon som jag förövrigt har knaprat i mig hela dagen.
Var på vårdcentralen förut o nej det var inte halsfluss " men du är väldigt röd och svullen både om halsmandlarna och i svalget".. No shit sherlock, tror nog att jag känner det :P

Har nog inte så mycket att skriva om idag, har legat på soffan med syster och lillan stort sätt hela dagen o nu ska jag fortsätta med det!
Kanske skriver en rad ikväll o lägger in nån liten bild, OM jag orkar :P

Ska jag bli sjuk nu?

Har fått ont i halsen, hoppas att det försvinner tills imorn, vill absolut INTE bli sjuk nu. Tänk om lillan skulle få ont i halsen, vad gör man då?? :(:(

Var nyss hemma hos mamma och pappa för mamma ville visa mig lite grejer hon hittat längst in i förrådet sen jag var bebis haha, gulligt!
Nellie fick även ett gosedjur som är dubbelt så stort som henne, detta föreställer en st: bernards hund, hur gosig som helst :)

Nu ska jag gosa sen SOVA!
Natti

Babymassage..

Idag var vi på babymassage, det var jätte mysigt. Nellie är ju en sån tröttis på förmiddagarna så hon sov stenhårt även att jag tog av henne overallen o la ner henne på filten haha då var hon den enda lilla bebisen som sov. Då tänkte jag att det kanske inte är så roligt att massera en bebis som sover, men hon vaknade till liv när jag lättade lite på kläderna :) O hon verkade gilla det faktiskt.
Men mest gillade hon nog att spana in alla andra bebisar, särskilt pojken som låg bredvid henne, tror att hon flörtade lite..
Väldigt trevligt att träffa lite andra mammor, så efter massagen fikade vi lite och pratade förlossningar o.s.v. Särskilt trevligt är det ju att dessa mammor är krokeksbor.

Vi skulle ju egentligen åkt till Skärblacka och spenderat resten utav dagen med Lisa, Tessan och små pojkarna men det känns lite små läskigt att ge sig ut på dessa vägar med lillan i bilen särskilt sådär långt. Väldigt tråkigt för vi skulle ju ha så mysigt idag, men vi kanske kan ta pepparkaksbaket i början på nästa vecka? Och mysa med första adventsljuset tänt :)

Nu ska jag fortsätta att mysa framför någon bra film med min lilla sömntuta ♥




Min Gullgroda ♥


Snöstorm!!!

Imorse när Nellie vaknade för lite mat kollade jag ut genom fönstret o vad såg jag, jo SNÖSTORM så då insåg jag att jag inte skulle kunna åka till rejmes. Så jag kröp ner under samma täcke som Nellie o så sov vi till 10.3, mys mys mys!!

Eftersom att vi inte ville ge oss ut i ovädret så blev det mys i soffan hela dagen, även syster Frida kom hit o myste i soffan med oss. Vi kollade på den nya American pie filmen, den var helt OK men känner att dom kan slopa titeln american pie nu för det är ju ingenting som har med dom första filmerna att göra längre :P AA förutom att dom är sexfixerade såklart :P

När mamma slutade jobbet skulle vi allesammans åka till mormor som fyller år idag. Då jag kännde att jag ville göra någon fin present till henne så då fick jag nytta av våran fotoskrivare, gjorde nämligen ett fotokollage åt henne med hennes barn/barnbarn & barnbarns barn :) Mycket fint!!
GRATTIS MORMOR

Idag har jag verkligen haft julkänsla i kroppen, längtar tills på söndag då jag får adventspynta o mysa här hemma :) Hoppas att vädret tillåter Nellie och mig att åka till Skärblacka imorn efter att vi vart på babymassagen för då ska vi baka lite pepparkakor o så med Lisa, Alex, Tessan & Max, verkligen MYS på högnivå, så jag hoppas att vi kommer iväg. Har iaf lånat syrrans bil nu MED vinterdäck så vi kan ta oss till massagen, litar nämligen inte på att vi ska ta oss fram överallt med vagnen (tack vare snön)

Nahe dags att göra sig redo för att krypa ner i sängen, Natti Natti!



Pappsen förra julen :)



En liten tomtenisse haha :)


Ska bli så mysigt att fira jul med en egen liten familj från och med nu, köpa julklappar åt lilla skruttan, även att hon kanske inte förstår så mycket den här julen ska det ändå bli så himla mysigt på alla sätt och vis. Tänk på nyår när jag får pussa min älskade dotter och min älskade sambo på tolvslaget o veta att dom MINA ♥ Så underbart, jag älskar er så oändligt mycket!!

Måndag måndag

Idag har vi varit med Amanda och Neliah även deras vän Paulina och hennes son Hugo kom dit. Trevligt att träffa en massa mammor o deras små barn. Vi gjorde pannkakor, fikade och pratade en himla massa, mycket trevligt!
Paulina hade med sig en vinter overall till Nellie som jag fick köpa för ynka 100 kr, den är helt oanvänd och superfin, det tackar vi för :)

Amanda och jag kollade på massa bilder ifrån våran resa till Gran Canaria för 1,5 år sedan, fan va kul vi hade asså. Verkligen ett minne för livet!

När vi kom hem styrde jag lite här hemma och sen blev det pannbiff, brunsås och potatis :)
Nu sitter vi i soffan o ser pensionärsjävlar, haha!

Imorn hoppas vi inte att det blir snöoväder som dom varnar för, för vi vill åka till rejmes och hälsa på mina gammla arbetskamrater :)


Sov gott!

Lite bilder ifrån praktiken på Gran Canaria



Hahaha!!


Sofie och Jag


Jag och Amanda


Ganska äcklig personalmat :P


Hela gänget :)


hahahaha


Underbara Amadores


Dags för hemfärd. Amanda, Marco(serveringschef), Sofie & Jag


bilder



Nakenfisen med rosa turban, vi skrattade högljutt alla tre vid detta tillfälle ♥



Nellie & Max ligger o myser :) Bara Alexander som saknas :/



Nellie hemma hos farmor & farfar :)



Kusin Sanna & Jag med sysslingarna Nellie & Theo ♥

Grey Sunday!

Igår var vi i Blacka först åt vi super god mat hemma hos Krickas föräldrar :) Nellie fick en massa kläder, det tackar vi för!

Sen åkte vi vidare för en trevlig kväll med hela blacka gänget. Först var vi hemma hos Tessan, Micke och Max sen begav vi oss allesammans till Blacka krog för att få lite mat i magen, tyvärr vart det lite för rörigt då ölen verkade hägra på detta ställe, alltså rörigt för våra små trollungar :/ Maten smakade iaf riktigt bra!
Sen åkte vi tillbaka hem till Tessan och Micke där vi bara satt o snacka en massa skit innan det var dags att bege sig hemmåt haha :)

Är så himla glad att vi har våra små gryn i samma ålder och att vi börjat umgås så mycket, ni är så gulliga flickor och skruttungarna ska vi ju inte tala om haha ♥

Idag går det segt här hemma, vi har legat i soffan stort sätt hela dan. Just nu ligger jag och nellie o myser på en filt på golvet, eller ja hon ligger o sover här tättintill mig när jag får min dagliga dos av datorn :)

Ikväll blir det nog lite Beck, god mat, massa tända ljus och mys på hög nivå med min egna lilla familj ♥

(Det går inte att ladda upp bilder just nu så slänger in några stycken lite senare)

Lovley Saturday.

Igår var jag och jobbade i några timmar. Väldigt trevligt att träffa mina arbetskamrater lite. Slutade runt 12 o när vi skulle åka hem fick vi snällt skotta fram våra bilar, mer snööö!

Det gick jätte bra för Kricka att vara ensam med Nellie i några timmar, han tyckte att det var jätte kul o det tyckte nog hon med för hon var så nöjd och glad så, mina små älsklingar ♥
Hon var tillochmed så glad att hon inte ville sova, kanske var hon för övertrött, så hon baar slummra till o sen ville hon babbla med oss igen haha. Vi satt nämligen vakna till typ 3 men när vi la oss för att sova då somnade snörpan med en gång o hör och häpna hon gav oss en rejäl mysmorgon, hon vaknade inte förens 10.45 o ville äta :)
Hon är en riktig sömntuta våran lilla tjej. Hon sover med glädje hela nätter utan att vakna för mat, underbart för då blir jag utvilad o behöver inte vila något på dagen!

Nu ligger dom två sötnosarna o gosar under duntäcket men jag smög upp för att göra mig redo för en låång promenad såhär på lördags förmiddan :) Fick önskemål om färska frallor så jag får gå svängen förbi affären...

Vart efter ska vi göra oss iordning och bege oss till Skärblacka för en trevlans kväll med goa människor ♥

Trevlig Helg!


♥              ♥              ♥              ♥              ♥              ♥              ♥


Elisabeth..

Idag har Nellie och jag namnsdag, även mina systrar, min mamma, mina kusiner, gammel farmor och alla andra som heter Elisabeth, så GRATTIS till oss ♥

Igår var jag väldigt duktig o storstädade här hemmaoch städade även förrådet, vilket VERKLIGEN behövdes. Lillan satt så snällt och tittade på haha :)

Idag har vi bara myst i soffan. Kollade igenom om det fanns nått bra att se på svt play där hittade jag en massa avsnitt av uppdrag granskning.
Så jag kollade på det senaste som handlade om den stackars kvinnan som opererade brösten i Polen och som är i princip hjärndöd nu, hon andas och tittar men är ju oförmögen att röra sig och prata. Asså jag kan inte fatta att det får gå till på det här sättet, hur är det möjligt? Att man utan medicinskt utbildning får sälja operationer i utlandet, utan att säkerhet överhuvudtaget. Själva operationen är säkert inget svårt ingrepp men efteråt då, uppvak och eftervård??

Nu satte jag på ett annat avsnitt om en flicka ifrån gambia som blir adopterad till Sverige utav en släkting och hennes man. Men dom tröttnat på flickan efter 1 år o skickar tillbaka henne till Gambia mot hennes vilja till hennes biologiska pappa som inte vill ha henne! Hur kan man bolla så med ett litet barn bara för att man har ett bråk? Bråkar inte alla barn med sina föräldrar? Är inte det normalt? Hur kan man bli adopterad och sen tillbaka skickad utan att svenska socialen gör någonting? Skulle vilka föräldrar som helst bara kunna skicka sitt barn till ett främmande land för att man har bråkat? Hon var ju efter adoptionen ett svenskt barn, jag fattar inte hur detta går till. Varför blundar man bara ?
Nae jag ska inte se sånt här det är bara att inse, jag blir så arg.....

Nahe tillbaka till mig och mitt okomplicerade liv med min underbara familj som jag ALDRIG skulle överge!!!!

Till kvällen ska jag jobba lite i djurparken. Grillbuffé med fri bar för 120 personer, det ser jag fram emot. Det ska bli kul att jobba några timmar. Även härligt för Kricka att få umgås lite ensam med våran skruttunge, dom behöver oxå lite kvalitetstid ♥

Imorgon bär det av till Blacka för en trevlig kväll med Lisa, Dennis, Alex, Tessan, Micke och Max. Ska blir väldigt trevligt. Alltid lika mysigt att träffa flickorna med våra små juveler :)




Grattis på namnsdagen mammas älskade lilla trollunge ♥

Släktturné..

Imorse vaknade gullan vid 7.30, åt lite o somna om. Själv gick jag upp vid 10 men Nellie sov vidare en timme till. Sen myste vi lite i soffan o kolla på Rädda Willy 4.
Senare kom Sanna och Theo o hämtade oss så åkte vi till sundet (gammel farmor och gammel farfar) där träffade vi även mammas kusin Nicke och hans tjej, trevligt :) Där blev det fika o en massa prat, efter det begav vi oss hem till min mormor (sannas farmor) o dit kom även min mamma och lillasyster.
Så det har vart en riktigt släkt dag :) Väldigt mysigt måste jag säga ♥

Nu har vi precis ätit lite mat här hemma och tydligen är det nån fotboll på tv:n nu så jag ska smyga upp till sovrummet och titta på 25 timmar.
Städningen som jag skulle färdigställe idag blir alltså INTE färdig, det får bli imorn. Vad säger man ny dag nya tag!

Jag är så trött idag så jag hoppas att snuttungen vill sova tidigt ikväll :)

Hej hopp!


En trött liten prinsessa ♥

Sunshine..

Idag har det varit helt underbart väder ute, älskar när solen strålar samtidigt som det är iskallt ute, så mysigt att promenera då. Så jag och Nellie hade först en oförskämt mysig sovmorgon, då snuttan bjöd på 8 timmars sömn i sträck o sen 2 timmars sov/mys i sängen med mig, sen blev det promenad i det härliga vädret :) Lovley morning ♥
Sen började jag städa garderob och förråd men blev inte färdig för Johanna och Sebbe ville komma ut en sväng o dricka lite kaffe och jag hade inga problem att pausa i städningen för lite kaffebesök :) Men tro inte att jag fortsatte att städa när dom åkt hem haha!
Trevligt att ni kommer på lite spontana besök ibland så inte Nellie växer för mycket mellan gångerna. Dags för en hel kväll snart, myyys ♥

Ytterligare en kväll sitter jag i soffan med en pigg tjeja som inte alls verkar ha några planer på att sova just nu, men om 10 min kanske.
När jag hängde tvätten förut låg Kricka och Nellie i sängen o pratade haha dom var så himla fina, Nellie jollra på som aldrig för och Kricka hängde på. Helt magiskt att se dom där två, jag bara njöt av att höra dom!

Nae nu ska jag försöka söva min lilla fisunge, hoppas på ett lyckat resultat för jag är lite sömning jag med!

God Natt....


Härlig promenad i solen..


Tjejen som alltid brukar sova i vagnen var vaken nästan hela promenaden ♥


Nellies farmor har stickat denna söta tröja, visst är hon duktig :)


Såhär ligger lilla rävungen och sprattlar just nu, inte särskilt trött :P


Myspys

Inatt har gullan sovit i våran säng för hon var inte alls sugen på att sova i sin egna, det är så mysigt att ha henne vid min sida när vi ska sova men jag har lovat mig själv att hon ska sova i sin säng o inte bli bortskämmd att sova mellan oss :P

Vi låg o mös o sov till 10.30, det var så skönt :)
Efter denna mysiga natt/morgon gjorde vi oss iordning o begav oss hem till Sanna, Fredrik och lilla prins Theo :) Mycket trevligt att spendera dagen med dom, jag och Nellie var ju så nyfikna på lillen o han var såååå himla fin ♥
Tack snälla för en mysig dag.
Lite senare kom Sofie, Madde och Marie förbi oxå. Trevlans att träffa dom också!

Nellie har väldigt många killkompisar nu, perfekt så dom kan skydda min lilla tjej i framtiden haha :)

Imorn har jag tänkt att stor städa här hemma o sen bara ha en mysdag med min lilla familj i soffan ♥

Nu ska vi snart mysa ner i sängen, Natti natti!


Theodor och Nellie, trötta sysslingar ♥


Nellie tittar på tv medans Theo vilar lite ;)


Sötnos ♥


Mammas älskling !

Helg!

I fredags åkte jag o Nellie till maxi o träffa Magda o Tuva. Magda hjälpte mig att hitta ett par skor och sen tog vi oss en fika :) För övrigt var fredags kvällen lugn, kollade idol men det var en stor besvikelse bara. Rocktemat brukar alltid vara det bästa men tyckte tyvärr inte att någon var särskilt imponerande :/

Igår var vi faktiskt på 30 års fest så Nellies farmor och farfar var barnvakt. Vi hade lite förfest här hemma med Micke, Tessan, Krickas bror Anders o så kom AnnCharlott med familj förbi oxå. Oså Krickas föräldrar då såklart eftersom att dom var barnvakt åt Nellie. Allt gick jätte bra o snuttan tar flaskan utmärkt en kväll sådär även att jag ammar, så det känns jätte skönt. Hon är så himla duktig våran lilla skatt ♥
Hade faktiskt en jätte trevlig kväll, alla var så trevliga och gulliga o jag och Tessan hade väldigt roligt :)
Det var en riktigt lyckas fest och det var så kul att göra någonting tillsammans med Kricka, det behövs ibland ♥

Idag har det inte gått i allt för många knop, men gick upp vid 8 med Nellie som ville busa då o nu har jag nyss vart på maxi med Frida för att hitta en liten present till pappa. Även pappan i det här huset fick en liten present, så Grattis på din första farsdag älskling♥ Världens bästa pappa tycker Nellie :)
Nu väntas middag hemma hos mor o far, GOTT!



Far och Dottermys ♥ Underbara Ni

God morgon!

Precis efter att jag klickat på publicera igår när jag skrev några rader slog lillan ihop som ett korthus på min axel då jag pustade ut o tänkte att jag behöver nog inte vara vaken hela natten men vad upptäcker jag då, jo BLÖJAN MÅSTE BYTAS! Självklart vaknade pluttan då, attans. Men efter lite snuttande hos mamma somnade hon snart lika hårt igen o bjöd på en god natts sömn enda till kl 7.40 o sen dess har vi vart vakna :)

Nu väntar lite städning hos mor o far sen blir det en sväng till stan för att akut hitta ett par skor till morgondagen och det blir även en fika med Margot ♥

Ikväll blir det fredagsmys med mina hjärtan!


2 månader och en syssling..

Idag blev lilla skruttan 2 månader redan och dagen till ära fick hon en liten syssling o jag ett litet kusin barn ♥
Jätte GRATTIS
Sanna och Fredrik till underbara lilla Theodor, ni är så himla fina. Äntligen får jag lov att säga är den lilla prinsen här, det var inte en dag för tidigt, som vi har väntat på dig gullunge, allihop ♥

Den här dagen har vi spenderat i Skärblacka tillsammans med Lisa och sötungen Alex, riktigt trevligt :) Alltid lika kul att umgås med er. Det är så avslappnat o mysigt tycker jag och vi kommer ha många roliga dagar tillsammans när dessa små fjun växer upp ♥

Just nu sitter jag och Nellie i soffan o ugglar då Nellie inte alls ville sova just nu, hon vill skratta, sprattla o prata så då får den här mamman snällt masa sig upp ur sängen o göra som fröken säger :) Jag får skylla mig själv som låtit henne sova så mycket på dagen idag :/ men va gör det, hon är ju så underbar när hon ligger här bredvid mig o berättar en massa hemligheter haha :)

Imorgon ska vi försöka gå upp tidigt för att städa hemma hos min mamma o pappa :) Sen blir det stan för att försöka hitta ett par skor till lördagens kalas för tjejen som jag skulle köpa skorna av på tradera ångrade sig såhär 4 dagar efter avslutad auktion o ville ha dubbelt så mkt betalt för skorna! Galen blev jag, var ju så nöjd över mitt fynd, men icke! Kanske ska man tänka en gång extra innan man lägger upp saker på tradera, eller?

Nae nu ska jag försöka natta min lilla nattuggla, Sov Gott!


Nellie nyfödd


2 månader senare ♥

I LOVE YOU SWEETHEART!


You´re my sunshine ♥



Mamma älskar dig skruttan ♥


Snöö!

Igår skulle vi åkt till Lisa och Alexander men vädret tillät inte att vi åkte i en bil utan vinterdäck så nu har vi planerat en ny busdate imorgon :) Det ser vi fram emot, skönt att komma hemifrån en stund!

Igår ringde jag även TryggHansa för att säga till om ersättning för dygnet jag låg på bb o hör o häpna 712 kr för dessa två dagar får jag eftersom att mamma o pappa har mig försäkrad hos TryggHansa tills jag blir 25 :D:D
Underbart med lite extra i kassan när man går hemma o är mammaledig :)

Hittills den där veckan har Nellie bjudit sin mamma på underbara mys sov mornar. Så himla mysigt att lyfta över henne till Krickas säng när han begett sig till jobbet ♥

Idag har vi vart på BVC, det var en utmaning att ta sig fram med vagnen eftersom att våra dåliga hyresvärdar inte plogar!
Hur som helst väger gullan nu 4960g och är 57,5 cm lång. Inte klokt hur snabbt dom små liven växer. Men hon följer kurvan precis som hon ska o allt såg jätte bra ut. Nästa gång vi ska dit är det dags för vaccination (2 sprutor) så jag har sagt åt Kricka att ta lite pappaledigt den dagen för jag tycker sånt där är lite jobbigt :P

Efter BVC besökte vi min mormor, så det blev lunch där! Sen traskade vi hem i snöblasket!

Nu ska jag bege mig hem till mamma o pappa för att byta bil med dom så jag har en bil med vinterdäck på sen blir det lasagna mexico, GOTT!


Nellie älskar sin mamma, haha ♥


Tänk vad härligt det är att hänga på mormors axel :D

Coffee..

Idag har jag städat hela dagen o min lilla snutta har vart arg stor del av dagen men nu värkar hon nöjd o glad, kanske för att det smattrar ganska bra i blöjan just nu haha :)

Fick besök utav Inger och Kajsa idag, dom ville hälsa på tösen min. Mycket trevligt o tack för presenten :)
Sen kom Johanna, Magda, mamma, Anneli, Niklas med barn, Krickas kusin Lotta med dotter Julia och en kaffe kille. Lotta säljer kaffe maskiner o ville komma för att demostrera dom o låta oss smaka på kaffet :) Trevlans tycker jag. Ska nog köpa den där mjölkskummaren och Vaniljessensen så jag kan bjuda på Vaniljlatte när Johanna kommer på fika besök :)
Kul att träffa mina flickor, längtar efter denna löning så jag ska få kalasa lite med dessa pinglor ♥

Nu sjönk vi ner i soffan o kollar böda camping o väntar på pensionärs jävlar :)

Imorn blir det en sväng till Blacka för lite bus med Lisa och Alex om vädret tillåter, har hört ryckten om att vintern och den förbannade halkan ska besöka oss redan till natten :/ Men hoppas verkligen att vi kommer iväg!

Har en känsla av att det kommer bli en vaken natt då lillan bara sover o sover o vägrar att vara vaken haha, hon har nog tänkt att ta igen det inatt, o jag som är så trött! Men den ändlösa kärleken till juvelen kan nog hålla mig vaken om det behövs


Säg till om det skulle finnas något intresse för att köpa för just nu har dom julerbjudande på dom så inte alls dyra :)


Min skönhet kan ta ton oxå ♥ sekunden efter låg hon o skratta, humörsvängningar? Nejdå!

Söndagsmys

Igår blev en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap :)
Lillan bjöd sin mamma o pappa på en underbar sovmorgon idag o sen blev det familjemys i sängen.

Sen ringde mamma o pappa o ville att jag skulle komma dit för dom hade rensat förråden o hittat massa gammla skolsaker som är mina som dom ville att jag skulle komma o hämta, fick mig ett par riktigt goda skratt. Herregud vilka meddelanden vi skrev i varandras böcker. Läste bland annat ett meddelande från Johanna o jag lovar det skrattet kan jag leva på länge hahaha :) Självförtroendet var inte alls som det skulle i sjätte klass :P

Nu har vi precis ätit en god middag som Kricka koka ihop, den har avnjutits framför beck som vi nu ska fortsätta se i sängen ♥

Just ja vann en auktion på tradera med ett par GRYMT snygga skor som jag verkligen ville ha, riktigt nöjd :)

Sov gott!


Aldrig använda scorett skor för 225 kr det är fan inte illa då dom kosta 800 från början, NÖJD :) 

Skogen

Igår var Kricka hos min farbror o hans familj o gjorde ett jobb så framåt kvällen tog jag o Nellie en promenad i kylan dit för att äta pizza o kolla på Idol. Trevligt trevligt! Sen tog vi en promenad hem, kallt men faktiskt väldigt uppfriskande :)
Har ni någon favorti i idol? Jag hoppas att det i slutet ska stå mellan Linnea (hon är nog min favorit), Jay och Olle.

Våran lilla rävunge somnade framför deras lilla eldstad eller va det heter på en filt o sov som en stock runt 22 hugget, vaknade inte ens när jag sklädde på henne o la henne i vagnen dock vaknade hon när vi kom hem så då käka hon o jollra lite sen somnade hon om o vaknade straxt efter 7 imorse sen blev det myspys o mer sömn fram till 11.30, familjemys ♥

Nu kom nyss jag o Nellie tillbaka efter lite svamp plockning med mamma/mormor. Väldigt skönt att komma ut i skogen lite, tog Nellie i bärselen men det kan jag inte rekomendera när man ska plocka svamp för det vart tungt för ryggen så efter ett tag satte jag henne i bilstolen o ställde ner där jag plocka. Så till kvällen blir det nog en köttbit med smörstekta kantareller :)

Nu kom precis Tobbe hit för han o Kricka ska spela så får vi  se om Marre kommer hit o sällskapar med oss till kvällen. Tobbe hade med sig en jätte fin tavla som han målat till Nellie, väldigt gulligt, tack snälla!

Nae nu ska jag bada min lilla skorv bebis haha sen ska jag själv ta mig en varm o skön dusch.

Trevlig helg!



Mammas lilla tjockis ligger o sparkar i sin gunga :)



Nellie fina tavla ifrån Tobbe :)

Rastlös liten flicka

Våran lilla docka har dom senaste nätterna vart fruktansvärt rastlös om kvällar/nätter o är trött o sover om dagarna. Hon har alltså vänt lite på dygnet, hur vänder man tillbaka det för en sån här liten tös? Hur ska jag lyckas hålla henne vaken om dagarna ?
Vi lyckades somna runt 01.30 inatt o sen slog hon upp sina blå typ 8.15 för lite mat o sen kunde inte jag somna om så jag började dammsuga, hänga ut sängkläder, tvätta o.s.v.
Sen blev det frukost framför filmen my sister´s keeper medans Nellie fortsatte att sova.
Vilken fruktansvärd film, grät hur mycket som helst. Jobbigt när det handlar om barn tycker jag, det sätter igång så mycket i huvvet på mig o då gråter jag ännu mer haha vet att jag är knäpp men sån är jag :P

Skulle egentligen städa hemma hos mamma o pappa idag som lite extra jobb. Ska städa där varannan fredag nu för att dryga ut plånboken lite. Hur bra som helst eftersom att Nellie kan hänga i bärselen när jag dammar o dammsuger :) Tack snälla mamma <3
Men till min stora förvåning hade tydligen mina små systrar varit snälla o storstädat hela huset igår så jag får gå dit nästa fredag istället :) Så nu väntar jag på att syster Frida ska komma hit så ska vi bada lilla pluttan.

Till kvällen blir det idol o bara massa mys tror jag. Lite kvalitetstid som familj, även min stora älskling behöver lite mys med oss flickor <3


Familjen ♥


Mostermys


"Hej mamma"

Dagen som gått..

Idag har vi far omkring lite som vanligt :)
Först myste vi runt i pyjamas här hemma efter en halvstökig natt då lill snuttan haft ont i magen :(

Sedan gjorde vi oss iordning o åkte in till Sanna o Fredrik som nu gått 1 vecka över tiden, lider med dig hjärtat.
Men Nellie skällde lite på bebis i magen så jag tippar på att det sätter igång till kvällen imorgon gumman, håll ut du är så stark hjärtat o snart är du en fantastisk mamma oxå ♥
Sanna bjöd på kalas god jordgubbs och rabarberpaj med vanlijsås, mums ( borde inte proppa i mig massa skit, men det är ju så smaskigt! :P)

Efter lite fika mys där begav vi oss till Skärblacka där vi lämnade av Nellie hemma hos farmor o farfar som ville prova på att vara barnvakt en liten stund :) Så jag och Kricka åkte hem till Micke Tessan och Max för lite kaffe och bebisprat :P Lisa och Alex skulle ha kommit oxå men det blev lite missförstånd så vi missade varandra :( men vi får ju ses på tisdag istället :):)

Sen åkte vi tillbaka till Krickas föräldrar där vi blev bjudna på god mat och det hade gått jätta bra med lill snuttan o det känns ju skönt att hon kan vara hos andra ♥

Nu ligger jag o Nellie i soffan o kollar CSI o ska snart mysa ner i sängen hos älsklingen!


Haha just i detta nu ♥


RSS 2.0