Midsommar 2010








Midsommar, v.30 och jobb!

Fasen vad dålig jag har vart på att uppdatera!

Midsommarafton var mysigt, spelade kubb, fotbill o badminton ute i solen, åt god lunch, frossa i jordgubbar o sen grillade vi en massa gott :)
Kvällen slutade ganska tidigt för mig eftersom att vi öppnade Pasta Pronto som jag ansvarar för i lördags.

Lördagen kändes hur lång som helst o jag hade ont i varenda kroppsdel när jag kom hem ;/
Igår låg jag ute på gräsmattan o njöt av värmen eller aa ska sanningen fram led jag väll en del oxå för det var väldigt varmt :P Men ska absolut inte klaga, jag älskar sol och värme :)

Igår gick vi in i v.30. Känns helt ofattbart, det är verkligen inte lång tid kvar nu. Bara en massa jobb sol, bad och härliga grillkvällar, tiden kommer gå såååå fort tror jag :)
Snart är verkligen lill pyret här hos oss. Gud som vi längtar efter dig hjärtat ♥ Inga ord i världen kan beskriva den kärlek vi känner för någon som inte ens är född ännu.
Måste säga att jag är så himla glad att jag mår så bra. Jag orkar arbeta en 9 timmars dag o åka hem o städa o tvätta efter det. Jag orkar leva o njuuta utav sommaren o det tackar jag gud för. Tänk om jag haft foglossning, ryggproblem o gud vet alla krämper man kan få, jag skulle få panik av att vara sängliggandes nu i värmen och det fina vädret. Istället lever jag livet o njuter av att lilla skrutt gör sig påminnd hela dagarna. Hörs det att jag njuter av livet? Finns bara en sak som skulle kunna vara bättre o det skulle vara att vårat lilla hjärta redan var här o förgyllde våran tillvaro :)


Slänger upp lite bilder ifrån midsommar sen eller imorn ( beror på om jag somnar här i soffan )

Ha det fint alla glada !

Glad Midsommar :)

Nu är det verkligen sommar sommar sommar, hur härligt som helst.
Igår var jag inne hos Amanda o lill gull hela dan, vi satt ute i solen på en filt o babbla o åt kakor haha, ska bli så underbart när pyret kommer vi kommer ha så himla kul :)

Senare framåt kvällen kom Krickas kompisar Gilen och Tobbe hit. Gilen hade med sig sin tjej Madde så det var trevligt att jag oxå fick sällskap, vi grillade hamburgare och sen spela vi TP, killarna emot tjejerna. Okej vi vann inte men fan va bra vi var Madde :) En trevlig kväll med andra ord.

Nu sitter jag ute i solen o njuter av min sista lediga dag, ska snart börja göra mig midsommar fin :)
Sen bär det av hem till mamma o pappas kompisar där det bjuds på midsommar firande.
Jag ska ju jobba imorn så det fick bli en lugnare tillställning i år :)

Glad midsommar på er alla!

GRATTIS!

Ett stort grattis till syster Frida och bästaste Johanna som båda två fick sina körkort idag :)

Ni ska bara veta hur mycket ni ska få skjutsa mig när lilla pyret har kommit ut, haha!

Ikväll blir det SEN grillning, kimma o maria kommer snart o då ska vi kasta på köttet, ska bli så gott o ska bli trevligt att träffa dom, känns som evigheter sen!

Imorn ska jag åka in o hälsa på Amanda o Neliah, o jag verkligen ska det. Blir galen att vi aldrig ses haha, blir mer tid sen när jag ska gå hemma med lilla plutt, eller hur du amanda :)

Idag fick vi beviljat lån, så nu blir det v70 för hela slanten.


Barnmorskan!

Precis hemkommen ifrån barnmorskan, var en vikarie idag för våran barnmorska har semester, men de gjorde ingenting, vikarien var hur go som helst. Kändes helt naturligt att prata med henne, hon var så uppmuntrande och gullig. Allt såg jätte bra ut o lilla pyret har växt på där inne, alla värden var precis som dom skulle o det lilla hjärtat pumpade på med galoperande fart, så underbart att höra måste jag säga! Vilken känsla!

Nu ska vi inte dit igen förens den 14 Juli o jag ser redan fram emot att gå dit o se hur lill plutt växer igen :)


Nu ska jag sätta mig i solen i väntan på att åka till jobbet o ta emot varor o sen hem o kasta mig på gräsmattan, hoppas på att få träffa Amanda o lilla snuttungen idag med ♥

Frida och Johanna, Lycka till, ni är bäst de kommer gå kanoners !

My candyland!

Idag har jag gjort absolut INGENTING eller jo suttit i telefon o suttit i telefon, hade ingen bil heller så var fast här i byn :P
Så när snutte kom hem var jag ju såååååå rastlös o ville åka på bio o gå ut o käka men som sagt jag har nog redan glömt hur det var att jobba från 7 en måndag hahaha man är ju ganska trött när man kommer hem, så vi ska ta det en annan dag :P
Gav mig ut på en halvtimmes promenad istället o min älskade johanna panna höll mig sällskap i telefonen nästan hela vägen haha!
När jag kom hem fick jag ett ryck, jag ville åka till candyland, har aldrig vart där så Kricka fick snällt resa sig ur soffan o följa med så nu ligger vi i soffan med 1,14 kg godis i skålen, BARA gott godis :)
De måste vara en dröm för barn att gå in där, hur mycket godis som helst tillochmed så en annan började peta på allt!

Hon som jobbade där sa att vi var hjärtligt välkomna när lill plutt tittat ut, de va gulligt tycker jag :) Antar att det är en pärs att gå in där med sitt barn, men nu är jag nöjd nu har jag fått mitt godis o jag har vart på candyland :P
Är typ aldrig sugen på godis o chips o sånt sen jag blev gravid men just idag ville lilla plutt o jag ha massa gott godis :):)

Imorn blir det att åka till parken o städa Pasta pronto så det är redo för öppning till helgen, sköönt att göra nått känner jag, tråkigt när man blir sådär rastlös!

Pyret har börjat sparka på mina revben, inte så att det gör ont men det är faktiskt en ganska obehaglig känsla mitt i alla mysiga sparkar ♥

Vecka 29 ♥

Nu är vi hemma ifrån skärblacka där det bjöds på jätte god middag :) Vi vart så sugna på kräftor så de ligger på tining inför nya wallander filmen som vi ska se !


   

                       


Sommarmys

Gårdagen var en mysig dag. Mamma o pappa ringde o väckte oss o frågade om vi ville följa med till arkösund och äta glass, o det ville vi ju såklart :) Så vi åkte cadillac till arkö där det var underbart väder så vi åt glass och lunch, smörstekt flundra! Hur gott som helst!
Sen åkte vi hem o eftersom att det inte vart så många timmars sömn så la vi oss i sängen o vila lite, pensionärs par som vi är haha :)

Efter det vart det härligt väder här hemma oxå så då tände vi grillen, o åt ännu mer underbar mat :)

Sen kom grannarna in så vi spela spel och hade trevligt och klockan lyckades bli 4 innan jag somnade inatt oxå haha men men sov till kl 12 idag o så åt vi en smaskig frukost, just nu sitter jag med toning i håret som snart ska sköljas ur sen bär det av för en fika i skärblacka, länge sen nu känns det som!

Idag får vi även välkomna vecka 29 ! Hur underbart är det inte, tiden bara flyger förbi o varje dag kommer vi närmre att få träffa lilla plutt o längtan är total, inatt drömde jag igen att pyret föddes, det var en tjej som fick heta Astrid :) Det känns verkligen som en dröm att snart ha ett underbart litet liv här hemma som är en del utav mig och en del utav Kricka, det kommer bli en sånn fantastisk liten människa ♥ Dom ringde även ifrån babyland igår o sa att våran order är komplett nu, skönt att veta att säng o vagn står helt färdigt för att hämtas där när tiden börjar dra ihop sig ! Lägger nog upp en bild på magen till kvällen :)

Just ja idag har jag namnsdag så grattis till mig :)

Ha en skön söndag!





Fredags arbete :)

Kom precis hem ifrån en kvällbeställning i djurparken, buffé och en himlans massa ungar. Kan säga att det är första gången jag funderade över vad jag gett mig in på, blir så irriterad på föräldrar som inte bryr sig om hur deras barn beteer sig, hoppa på borden, spola med vattenslangen o aa kan göra listan lång men tror nog att ni förstår vad jag menar. Hur kan föräldrar bara blunda för sånt. Inte nog med att saker och ting kan gå sönder, barnen kan fan ramla o slå sig riktigt illa när man hoppar på bord och hänger över räcken som det är ett stupande berg bakom. RIKTIGT IRRITERANDE!! Jag skulle inte vilja ha en dyngsur unge med spräckt skalle, men huvudsaken var ju att det fanns vin i deras glas sen vad barnen gjorde verkade kvitta :S

Aja hur som så har jag haft en ganska skön dag, har legat i sängen o kollat på film o bara myst hela förmiddan, kollade på Dear John, den var jätte fin, gillar sånna kärleksfilmer som man får gråta lite i :) Skjutsade min lilla snutte till firman där det bjöds på firmafest ikväll, så ska väll även hämta hem honom lite senare :)

Häromdan fick vi en jätte söt liten body utav tro det eller ej men min pappa som han köpte när dom var på swedenrock, det står motorhead på magen och kizz på ryggen haha blir en liten rockbebis :)

Är riktigt trött i fötterna faktiskt, känns att kroppen inte är i samma skick som förut för att servera och springa omkring så nu ska jag slänga upp dessa trötta fötter i soffan och sen ska jag se någon härlig komedi tror jag :)

Trevlig helg!


Sol, värme och ledighet :)

I tisdags var vi ifrån jobbet hemma hos Bitten där det bjöds på super god mat :) Eller aa det är ju inte mitt jobb längre men de känns som det så vi säger så :P haha
Trevligt att få umgås lite utanför köket :)

Igår var jag i Flen igen med syster och Emma, trevligt med en liten road trip :P haha förutom att vi åkte fel!!

Idag har jag bara legat o stekt i solen, så himla varmt, men jag ska absolut inte gnälla för jag är ju ledig o då vill jag ju ha sånt här sommarväder :) Var nere i sandviken med mamma Malin o Moa förut o käkade glass på halvars, hur gott som helst !!

Nu sitter jag ute på baksidan o väntar på att snutte ska komma hem så ska vi grilla, så köttet ligger i marinad och klyftpotatisen är redo för ugnen!

Imorn ska jag jobba kväll i djurparken, hoppas att det är ett roligt sällskap som kommer :)

Jag längtar massor efter lilla pyret ♥ Fick ett helt häfte med en massa frågor häromdan där jag skulle fylla i mina tankar kring förlossningen, det är några ifrån linköpings universitetet som gör nån undersökning så ska svara på massa frågor efter att barnet fötts sen oxå :) Kom på mig själv med då att jag inte är ett dugg orolig eller nervös inför förlossningen som inte alls är långt borta längre :) Jag längtar verkligen bara, jag vet att det kommer göra väldigt ont men så mycket som jag längtar efter lilla plutt kommer det vara så värt det! Hoppas att jag känner likadant när jag väl ligger där haha !

Ha en trevlig kväll allesammans för det ska iaf jag ha!


Bullar :)

Idag var det riktigt segt att gå upp faktiskt hade gärna legat kvar hela förmiddan, men nej jag hade ju lovat att besikta mormors bil så det var bara att gå upp o gå hem till mormor o hämta bilen för att bege mig till besiktningen, efter det åkte jag till rejmes för att lämna tillbaka nycklarna dit :)
Sen åkte jag hem till Moa o kolla in hennes nya lya, jätte mysig !

Stannade påvägen hem o köpte jordgubbar, haha så åkte hem käka lunch o sen smällde jag i mig en hel liter med jordgubbar, riktigt gott :)

Sen vart jag lite sugen på att baka så nu står två plåtar med både vaniljbullar och kanelbullar färdig gräddade o redo att provsmakas, gjorde även köttbullar undertiden som bulldegen jäste haha så mycket bullar idag :)
Imorn ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon o bara ligga kvar o mysa i sängen!

Börjar känna mig ganska osmidig t.ex. när jag är ute o promenerar får dra ner lite på tempot o ändå har jag inte så stor mage om man jämför med många andra :P
Aja huvudsaken plutt växer därinne så ska jag inte klaga :)



Hjärtligt välkommen vecka 28 ♥

Herregud, jag kan inte förstå hur fort tiden går, nu är vi inne i graviditetens sista "del", känns som att det är evigheter kvar men vid närmare eftertanke är 12 veckor inte alls särskilt lång tid speciellt inte nu när det är sommar. Men gud vad jag längtar efter det lilla knytet namn går som en karusell i mitt huvud, har två flicknamn som jag fastnat för lite mer: Olivia och Maja, o ett pojknamn: Oliver..... Vad säger ni, det är väll fina namn ?

Har fått tillbaka våran dator nu, frisk och fin haha Sannas sambo Fredrik är hur duktig som helst på datorer o snäll som han är tog han en hel natt med våran sjuka dator, tack snälla du!

Igår hann jag med massor känns det som haha, först var Moa här och fikade o sen kom mamma på en fika o gick igenom det jag rensat ur min garderob så nu är högen lite mindre, känns ju bättre att ge bort det än att kasta så mycket hela kläder!
Sen tog jag mig en liten filmstund i soffan så kom sanna hit med datorn, sen bar det av hem till pappas kusin Linda där mamma o Linda o alla barn var o så åt vi Tacos, mums! Efter det åkte jag hem till Johanna som oxå var karlfri :P så vi kollade på film, babblade än massa o bara va. Skönt faktiskt inte så ofta vi umgås så längre min kära vän, vi måste bli lite bättre på det ♥

Imorse var jag duktig o tog mig en promenad på ca 4 km i solen innan frukost, sen hem o åt frukost efter det ringde mamma o fråga om jag ville åka till sandviken o äta glass med henne o frida så då gjorde vi det! Gott och mysigt!
Har även legat ute på baksidan o njutit utav solen idag, den varan får det gärna bli lite mer av :)
Nu är hjärtat hemma så vi ska väll laga lite mat, kanske grilla! o sen kolla på it´s complicated o bara mysa :)

Just det ja var på min kusin Saras student i torsdag, Grattis till henne !
Kommer lite bilder här ifrån min pysseldag i hemmet och ifrån studenten!


                 


virus virus virus!

Har fått virus i min dator :(:(
Därför jag inte uppdaterar nu fick jag en liten snabbis med mamma o pappas dator så hinner inte skriva så mkt.
Är ju på kalas lillasyster fyllde 12 igår! Min kusin Sara tog studenten igår så var på studentskiva där :)
Kricka åkte på swedenrock idag, så nu har jag en ensam helg, hatar att sova ensam i mörkret men har ju mina små kissar o lila pyret i magen som får hålla mig sällskap :)
Hoppas att det blir lite fint väder imorn behöver det nu, nu har jag storstädat garderob o hela vårat hem, bytt gardiner o köpt massa nytt o fräscht hem, bilder kommer när min dator behagar bli frisk haha!

Jag o sanna prata om att kolla upp vattengympa nu med våra små liv för att få det skönt i våra ryggar o kroppar :)
Sanna börjar oxå bli tjockis nu :)


Nae nu ska jag åka hem o kolla på film o tända massa massa ljus :)

Later Dudes !

Första lediga dagen :)

Ja jag hade ju inte väntat mig så mycket annat än att det skulle regna men det gjorde mig inte så mycket behöver komma ifatt med lite städning och tvätt här hemma :)

Gick upp halv 7 hoppade in i en dusch för att bege mig hem till mamma o pappa då jag fick skjutsa mamma till jobbet för jag skulle ha deras bil o skjutsa Frida till Flen för halkkörning, gick fortare än vad jag trodde ca 50 min men jisses vilken tråkig väg, trodde jag skulle somna flera gånger men men hon kom fram i tid o helskinnad iaf. Sen åkte jag hem satte igång lite tvätt o sen blev det soffan en liten stund.

Sköt på min promenad in i det sista o tänkte att jag kunde åka o lämna bilen på mammas jobb o sedan gå hem därifrån men ni kan ju bara gissa att det börja regna då när det vart uppehåll hela dan :P men men åkte med hem till mamma o pappa iaf o gick därifrån, i regnet!
Jag fick min promenad hursom!
Förövrigt har dagen bara bjudit på film o mys o imorn ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon innan jag ska dra igång med lite städning o tvättning!

Sov gott!

           ♥            


Välkommen vecka 27 :)

Har haft några dagars bloggtorka, det har vart för fint väder för att sitta vid datorn :P

Häromdagen fixade vi till rabatten, det vart faktiskt mycket trevligare på baksidan :)
Vi har tagit vara på det härliga vädret hela helgen, grillat o spelat kubb och idag var vi i skärblacka hos krickas föräldrar o sola o bada i poolen, riktigt härligt :)

I fredags var sista dagen på jobbet, lite sorgligt måste jag säga men ändå ska det bli så himla skönt att vara ledig lite nu, ta hand om hemmet o bara rå om mig själv lite :) Fick en jätte fin present utav mina arbetskamrater, en skit snygg mörklila skål med massa härliga saker inuti så nu har jag fixat till lte här hemma, satt upp nya gardiner i vardags rummet o sommrat till det lite med lila :)

Drömmer nästan varenda natt att pysen är född, men när jag vaknar ser jag lilla magen hoppar omkring :) Det är så härligt när lilla plutt far omrking hela tiden, det syns verkligen på utsidan o jag småler för mig själv varje gång jag bara kollar o ser hur det lilla livet rör på sig! Det blir allt verkligare men är ändå så overkligt.
Redan vecka 27 herregud känns som att det nyss var den 4:e januari o stickan visade ett plus för detta underbara lilla liv, o jag tror att sommaren kommer gå ännu fortare, sen är du här underbara unge :)

Nae nu ska jag fortsätta med min rabarbersaft som jag håller på att koka :)
Imorn ska jag skjutsa lillasyster Frida till Flen där halkan ska avklaras, undra hur jag ska få dagen att gå där ?
Tur att Maria ska följa med o hålla mig sällskap :)

Ha det bra allihopa o fortsätt njuta utav sommarvärmen!


3 dagar kvar :)

Nu är det bara tre dagar kvar på jobbet innan jag ska vara ledig i 3 veckor (nästan) !

Igår efter jobbet åkte jag sanna o marie till babyland o kollade runt lite :)
Efter det bar det av för en fika på maxi, trevligt trevligt.
Känns så himla kul att sanna o jag är gravida samtidigt, man får så mkt gemensamt . Kommer bli så kul när dessa underbara små liv kommer till världen :)

Nästa investering blir en bilbarnstol :)

Jag längtar så efter dig, tänk att man kan längta så himla mycket efter någon man inte vet någonting om men ändå känner bättre än någon annan. Vilken mäktig känsla det är när VÅRAT lilla barn sparkar runt där inne i min mage lixom. Jag kan inte fatta det, så mäktigt men ändå så maktlös jag känner mig över detta sköra lilla liv <3

Nu är det dags för att mysa ner sig i sängen o titta lite på hur magen far runt innan det är dags för oss att somna :)
Sov gott !

RSS 2.0