lite semester bilder :)


Lilla mamma

Älsk

Provar nya mobilkameran :P

Jonas & Kricka på sjöstugan

Magen vecka 31

Magen vecka 32

Magen vecka 33

Johanna och Neliah i Ullared

Johanna, Amanda och lilla Neliah i Ullared

Amandas lilla prinsessa äter på sitt egna lilla vis :)

En glad liten plutt i Ullared

Kricka på hotell i Stockholm

Maria o Kimma på hotell i Stockholm

Snyggo o Kimma på Grönan

Maria & jag på grönan ( Kricka kan inte ta kort )

Snygg bild ifrån grönan :P

Sjukt svullna ben o fötter efter 7 timmars shopping i Stockholm

Syster i bilen påväg en sväng till Båtsholm/Uvmarö

Jonas och Kricka på Korsholma

Den underbara utsikten

The masterhouse :P

Lilla stina väntar på mat :)

Kricka oxå!

Ella, Moa och syster Malin

Lilla huset där vi sov :)

Jonas och Ella spelar Uno

Sötnos

Rocko & Skrållan gillar sommarnätterna :)

Varit och klappat vargarna!

Dom gillade att bli kliade :P

Amanda Tobbe & Neliah på pluttens dop :) FINA!

Mina idiotsvullna fötter på Neliahs dop

Älskling fiska kräftor :)

Färdig kokade, MUMS :)

Magen vecka 37 <3

Längtar efter dig!

Hur kan det vara möjligt att man längtar så innerligt efter någon som man aldrig har träffat?
O hur kan man älska någon så villkorslöst när man inte ens vet vem denna underbara människa är?
Helt fantastiskt hur den männskliga kroppen fungerar tycker jag. Hur en helt ny liten liten människa kan växa sig redo för ett liv i denna värld inne i magen o hur man som mamma kan skapa alla dessa känslor automatiskt utan att man vet någonting egentligen. Det enda vi egentligen vet är att vi ska bli mamma o pappa till ett barn som växer o som senaste hade hjärtljud 136, mer än så vet vi inte, är det en pojke eller flicka hur mycket väger denna pojke/flicka, hur lång, vilken ögonfärg jaaa allt sånt är vi helt ovetandes om o ändå känner man denna längtan och KÄRLEK. Snart är vi en liten familj, jag älskar dig så himla mycket Kricka o det ska bli helt underbart att bilda familj med dig hjärtat!


Nu hinner jag inte skriva mer ska kolla på film nu men nu har jag iaf lagt in alla bilder ifrån kameran och mobilen så imorn tänkte jag bjuda på ett litet bildregn :)

Nu bjuder jag endast på en bild på magen som är tagen igår v.37 ♥ Lägg märke till att magen sjunkit ner en hel del nu!




1 månad!

Idag är det exakt en månad kvar till BF, längtar längtar längtar :) Men om sanningen ska fram känns det som att pyret redan försöker slå sig ut, påtryckningarna känns mer o mer för varje dag :) Nästa vecka plutten då har du fritt fram, då får du komma när du vill för du är såååååå välkommen!

Igår var vi med Kimma o Maria vid Magnehultsån så karlarna kunde fiska o så grillade vi korv o myste, riktigt mysigt eftersom att det vart fint väder på kvällen :) Dock blev det ingen fisk för grabbarna, så jag o Maria fick en utav en gubbe som var där o fiska haha :)

Idag har jag kollat ut en ny mobil som jag ska köpa på fredag.
Nu ska jag baka något gott bröd, fick ett bakryck :)

Ha det!


Shame on me!

Kan inte förstå hur jag kan vara så dålig på att uppdatera, sitter ju vid datorn varje dag i princip.
Har väll vart för upptagen kanske :P
Kricka har ju semester den här veckan oxå så vi njuter utav tiden med varanndra, långa sovmornar och sena filmkvällar. Torsdag till lördag förra veckan tillbringade vi i skärgården, på korsholma hos pappas kusin med familj. Kunde ju inte ha valt bättre dagar att tillbringa där iaf, både torsdagen och fredagen var ju kanon fina så det blev sol, bad, grillning o mys :) Riktigt trevliga dagar!

Vi var även hos barnmorskan förra veckan, alla värden såg bra ut och lilla plutt har fixerat sig (lagt sig till rätta, redo för leverans till mamma o pappa♥). Både jag och Kricka fick känna på huvudet, våran barnmorska är så himla bra på alla sätt o vis o jag är hur glad som helst att vi går hos henne. Hon visar oss allt och förklarar allt så bra, o om vi har frågor o funderingar har hon alltid så bra svar :)
Vi är nu inne i v36, kan ni fatta? Det är en endaste liten fjuttig månad kvar! Tyvärr kommer det nog bli den längsta månaden i hela mitt liv, denna längtande väntan!
Det trycker på massor nu, tillochmed så mycket att jag mår illa hela hela hela tiden o imellanåt känner jag mig svimfärdig för det trycker på så mycket, men jag gillar det oxå för det känns lixom att kroppen o pyret börjar att bli redo!
Vi bestämde idag att vi ska åka till babyland o hämta alla saker vi har står där o väntar näst nästa helg :) Det ska bli så mysigt att få hem säng o vagn o babygunga o allt sånt vi har står där :) Sen har vi bara lite kläder kvar att köpa till det lilla knytet sen är vi helt redo för din ankomst hjärtat ♥


Igår var Sanna här en sväng efter jobbet på en liten fika, så härligt att ha dig gumman. Vi upplever ju lixom samma sak. Det kommer bli så underbart att våra barn får växa upp tillsammans precis som vi gjorde :)

Måste ta mig in till stan o träffa Johanna o Magda någon dag i veckan med, gud vad dålig jag är på stadsbesök nu för tiden, sorry men men ni vet ju hur jag är :)

Nu ska vi packa ihop oss o åka till Kimma o Maria för en kväll med spicy hot och kortspel!




Uppdatering

Gud vad dålig jag har vart på att uppdatera mig här asså! Ska bli ändring, jag lovar!

Från onsdag till fredag åkte vi till Stockholm med Kimma o Maria, gick på grönan, checka casinot, shoppa, sov på hotell, och åt super god mat på Wedholms fisk, dyrt men det var det värt för det var så underbart gott :)
I fredags kväll blev det bara mys här hemma i soffan för våran del :)
Igår blev det grillkväll med Johanna, Sebbe, Nicklas och Therese, spelade spel och åt god mat, tack för en trevlig kväll hörreni :)
Idag följde jag med Frida som skjutsa Malin till norra Finnö där hon blev hämtad med båt för en vecka i skärgården, så vi stannade till på Mon´s camping o käka lunch, inget vidare måste jag säga, tillochmed så illa att jag åt pannkakor på restaurang lixom :P men men hur som haver fick vi ju mat i magen iaf.

Nu har vi precis kommit hem efter en tripp till skärblacka där vi hälsade på Krickas föräldrar som för tillfället har en liten liten kattunge hemma, var någon sjuk jävel som i 70 km/tim kastade ut genom bilrutan, sjuka jävla människor det finns alltså. Så om det är någon som vill ha en bedårande liten kisse flicka på kanske 6-7 veckor säg till för hon letar efter ett nytt hem :)
Blev även en sväng till Dennis o Lisa, trevligt ses ju inte så ofta!

Imorn SKA jag åka hem till mamma o pappa o låna kamerasladden så jag kan uppdatera er med lite bilder :)

Go kväll :P

RSS 2.0