Julen2010..

Jahopp då var redan julfirandet över med blandade känslor. Jag är ju som ett litet barn o älskar julen, tycker det är så himla mysigt samtidigt som jag känner att det är skönt att bara få sjunka ner i soffan o inte ha några måsten framför sig :)

Den här julen har vart något utöver det vanliga med våran lilla prinsessa. Julafton firade vi tillsammans med min släkt och juldagen tillsammans med Krickas släkt.
Jag behöver väll kanske inte säga att Nellie fick högar med klappar av tomten båda dagarna,
bortskämd liten dam ♥ Hon fick så himla mycket fina saker av alla så nu har hon att göra ett bra tag framöver.

Idag degar vi bara här hemma o små river lite i julklappspåsarna. Dennis, Lisa & Alex kommer om en stund så då ska vi trycka i oss lite pizza o bara mysa framför tv:n ♥

Hoppas att ni alla haft en lika mysig jul som vi har haft. Älskade familj ♥


Nellies julklapp ifrån sin mamma & pappa :) (vet att hon är lite liten ännu)


Nellie ♥ Alexander


1 års förlovning & julafton ♥


Underbara & Älskade


Nellie med sin morfar


Julaftonsmys


Nellie med sin mormor


Alice var top model på juldagen


Nellies farmor & Alice

Bjuder på fler bilder ikväll eller imorn!


Dan före dan före doppare dan...

Igår följde jag och Nellie med mamma och pappa till min lillasysters julavslutning i delfinariet o det var jätte fint och mysigt :) Då fick jag se en delfinshow i år trots allt. Nellie var så himla duktig hon satt i sin mormors knä och kollade in delfinerna hela tiden utan att säga ett knysst, mammas duktiga tjeja ♥
Det blir mycket julklappar för snälla barn har jag hört :D

Idag har jag tvättat lite och kastat lite flaskor och kartonger o skit som stod o skräpa här.
Sen har jag bakat saffranskaka till julafton (det är mitt bidrag till julbordet)

Nu ska vi krypa ner i sängen för imorn blir det julklapps handling tillsammans med Lisa & Alexander, det ska bli mysigt, var så länge sen vi sågs nu ♥

Sov gott allesammans!


En söt liten kör sjöng så sött..

Delfinshow

Mormormys ♥

Massa duktiga delfiner

Så himla härligt jobb dom måste ha :)

Fjärde advent :)

Säg mig en sak, hur fort går tiden egentligen ?
Känns som att jag nyss födde våran underbara lilla skapelse o nu är hon helt plötsligt 3 månader och det har hunnit att bli fjärde advent!!!

Ja igår åkte vi till Blacka för att hälsa på Krickas föräldrar, där bjöds det på mat som vanligt och det var som alltid smaskigt :)

Idag har jag varit duktig och städat lite här hemma sen kom Sanna, Fredrik & lilla Theo så vi tog oss en promenad hem till mormor/farmor där vi fikade och myste :) Alltid lika mysigt att träffa er, o gullisen Theo har redan blivit jätte stor, det går för fort asså hur bromsar man tiden?

Jag satt även o surfa runt o kolla in massa kläder förut o hittade en jacka och ett par skor som jag blev lite smyg kär i haha!

Nae nu blir det att natti natti för oss!


Modekungen.se

Nelly.com

Sötaste Nellie myser i sin gunga :)

♥♥♥


Lördag

Igår var vi hemma hos Johanna & Sebbe där det bjöds på taco, riktigt gott :)
Så himla mysigt att bara ses o umgås, K fick i sig lite för mycket av det goda så vi andra fick oss några riktigt goda skratt haha :)
Tack för en trevlig kväll ♥

Idag skulle jag försöka mig på att jobba några timmar, men då fick Nellie helt plötsligt för dig att det där med flaska det är ju inget för henne så jag fick snällt lämna mina söta arbetskamrater med mina gäster för att bege mig hem o mata min lilla skrutt unge. NU som först ska vi äta lite mat här hemma haha.

Natti natti!


FINAST ♥


Syster fick agera Bamse för alla barnen :)


Så söt var du systra mii!

3 år med dig ♥

Nu var det en hel vecka sedan jag skrev några rader sist. Dåligt av mig, jag vet!

I lördags blev lilla Nellie hela 3 månader. Kan någon förklara för mig hur tiden kan gå så ruskigt fort ?

I Onsdags kom Johanna, Sebbe, Magda, Kalle & Tuva hit. Vi fikade o myste allihopa, inte så ofta vi träffas hela gänget så det var extra mysigt :) Så Magda, Johanna & jag tjuvstartade julen lite med att byta julklappar, och jag fick mig en ordentlig överraskning när jag öppnade min julklapp ifrån dom, ett par underbara skor, dessa skönheter har jag tjatat om sedan jag såg dom i Johannas garderob men så har dom vart slut o så fort dom kommit in för en liten stund igen har min plånbok slagit mig på fingrarna haha men nu är dom äntligen MINA, beauties, Tack mina underbara vänner ♥♥

Igår var det 3 hela år sedan mitt hjärta började slå för dig goding. Helt otroligt att det fortfarande pirrar i hela mig så fort jag får ett sms av dig snyggo. Och av den kärleken har vi nu tillsammans skapat ett nytt liv, våran lilla skruttunge. Tack älskling för att du finns vid min sida, jag älskar dig så otroligt mycket. Jag hoppas verkligen att den här kärleken aldrig dör ut för det är dig jag vill dela resten av mitt liv med ♥♥

För att fira det lite dukade jag lite mysigt och gjorde plankstek som vi avnjöt tillsammans med ett glas vin!

Nu ska vi snart bege oss hem till min mor & Far där vi ska städa lite, sen blir det hem, göra oss iordning för att sedan spendera kvällen tillsammans med Johanna & Sebbe.

Känner att det börjar bli lite mycket text nu så jag slänger in lite bilder istället och låter dom tala för sig själva!

TREVLIG HELG


Mysigt & JOBBIGT att promenera i snön!


En liten bild ifrån vårat rejmes besök :)


En hel del julklappar...& Johanna



 

 
                                                                            Nellie fick en jätte fin mössa av Sebbe, Tack :)
 
Hahaha Nellies mindre glada sida :P
 
Nellies fina julklapp ifrån Tant Johanna ♥          Nellies fina julklapp ifrån Tant Margot ♥

Sist men inte minst min underbara julklapp ifrån dom bästa!
Tack snälla ni!


Sprutor!

Igår kom vi äntligen iväg till Rejmes så vi fick hälsa på mina gammla arbetskamrater :) Nellie fick en jätte fin Nalle/kudde, tack säger hon!
På kvällen kom Krickas föräldrar på besök, trevligt trevligt!

Idag har vi vart på BVC där fick Nellie sprutor, o spruträdd som jag är släpade jag med mig min älskade syster som stöd o det var toppen så hon fick hålla Nellie i händerna så hon inte skulle råka slå till på sprutan o jag lekte med nappen i munnen på henne så det gick toppen, hon är tapper min lilla älskling!
Vi mätte henne ju som vanligt oxå så nu är hon 60,5 cm lång och väger hela 5500 g, hon följer sin egna lilla kurva :)
Sen blev det en promenad till affären så vi kunde handla lite lunch. Så vi gjorde matiga toasts o kolla på sunes jul haha, hur bra som helst!

Nellie somnade nästan direkt när vi kom hem men efter ca 2 timmar vaknade hon och grät och skrek helt hysteriskt, tårarna bara sprutade om henne och ingenting hjälpte men efter en halvtimmes hysteri lyckades jag få i henne lite alvedon o lite tutte så nu sover hon igen min lilla älskling. Det verkligen skääär något fruktansvärt i mamma hjärtat när hon skriker så :/

Nu kom Maria, Kimma & Tobbe hit så vi ska se idolfinalen och mysa ♥

Trevlig Helg!



Snöiga vägar...

Igår när vi skulle ge oss ut på långpromenad väntade jag tills kl var runt 13 för att vara säker på att gångvägarna skulle vara plogade, då det är lite halv knepigt att ta sig fram med vagnen om det är mycket snö. Men tror ni att vägarna var plogade då? NEJ! När vi efter 45 minuters promenad på dessa snöiga vägar hem till farmor & farfar var jag helt genom svett.
Sen blev det en himlans massa fika hemma hos min farmor & farfar hela dagen.

Idag gick vi upp tidigt för att ta emot besök utav en barnmorske student som ville göra en intervju med mig om förlossningen. Hon var så himla härlig på alla sätt och vis o en intervju på en timme bara svischa förbi. Uppsatsen som hon ska göra av intervjun ska vara färdig till juni så då skulle jag få läsa den. Fattar inte hur snabbt man glömmer detaljer så det var verkligen nyttigt att friska upp hjärnan lite :)

Efter det åkte jag ÄNTLIGEN iväg och kasta på vinterdäck på bilen! Skönt att ha det överstökat.
Sen kom Erika på en fika, alltid lika trevligt att umgås med dig vännen ♥ Vi måste bara bli lite bättre på att göra det ofta!

Sen blev det långpromenad igen o idag var vägarna helt ok och det var väldigt skönt att röra på fläsket efter allt fika idag :)
Nu sjönk vi ner i soffan alla tre o bara gosar!



Härliga vinterväder (posetiva tankar)
 

Andra Advent..

Jaha nu har det återigen gått några dagar sedan jag skrev senast o en hel helg har passerat med en rusande fart!

I fredags
var min mamma & pappa barnvakt åt Nellie. Jag och kricka var nämligen på julfest med hans jobb. Kvällen började hemma hos Jonas & Anna som vi sedan hade sällskap med in till Borgen där resten utav grabbarnas firma väntade :)
Ett härligt julbord var uppdukat och det var full show på scenen. Det var väldigt gott med det första julbordet för i år måste jag säga.
Efter att jag ätit kollade jag telefonen o såg då att mamma hade ringt, magkänslan sa mig direkt att något var på tok. Mycket riktigt, Nellie hade kräkts upp all mjölk som hon hade fått tillochmed så mycket att det tillslut bara kom galla.
Jag vet inte hur andra mammor är men jag vart livrädd då Nellie inte är särskilt gammal och dom små liven snabbt blir uttorkade så jag kastade mig i bilen (som tur var så var det jag som körde) o begav mig hem till mor & far. Nellie låg då o sov o myste med sin mormor men vi väckte henne lite lätt för att försöka få henne att tutta lite o av någon märklig anledning kräktes hon inte mer efter det, hur konstigt är inte det ?
 Mamma sa att hon hade vart så duktig o vart så glad hela tiden inte vart ledsen eller gnällig alls utan bara skrattat, kräkts, skrattat, kräkts trots att det syntes hur jobbigt hon hade det, skruttan!
Tyckte så synd om mamma som hade sett fram emot att vara barnvakt för första gången så mycket, men det går fler tåg, och det känndes faktiskt skönt att Nellie var just hos mamma & pappa så för den sakens skull var jag aldrig orolig men händer det nån skit nångång så är det ju när man inte är hemma, det är ju givet!

I lördags vart det pepparkaks bak hemma hos mor & far med syster Frida, mysigt.
Mamma bjöd även på mat o det var rikigt mumsigt :) Nellie fick en för tidig julklapp av moster Frida, en leopard pälsmössa, hur j.... söt som helst, tack säger Nellie ♥
Sen åkte vi hem, lagade mat o bara hade en riktigt slapp kväll, väldigt länge sen vi hade det senast en lördag!

Igår skulle jag ha jobbat men tycker inte alls att det känns bra nu när Nellie kräktes så mycket av ersättningen o det. Känner att jag kanske haft lite brottom med att börja små jobba, kanske ska ta o amma färdigt först innan jag börjar små jobba! Tack Erika för hjälpen och pratstunden. Jag kanske haft så brottom med att börja jobba för att jag saknar er så mycket :)

Johanna & Sebbe kom hit på en liten adventsfika, vuxenpoäng till oss, yees!
Tycker att det är så himla trevligt att ni tittar ut i skogen ibland :)
Johanna panna har klippt av sig håret o hon vart snygg som alltid ♥

Idag har vi bara myst här hemma, kollat årets julkalender på svt play, den är faktiskt helt ok i år haha :)
Tro det eller ej men jag & Nellie går fortfarande i pyjamas här hemma, men nu ska vi klä på oss för att gå ut en sväng när pappan i huset kommer hem :)



Mammas & pappas gullegryn ♥


Pyjamas mys


Städat lite


Hur söt är den inte ? Alla FÖRUTOM Sebbe får svara på det :P haha


Den vackraste stunden i livet var den när du kom....


Härlig Kyla..

Igår när vi skulle bege oss till babymassagen fick jag pälsa på både mig o Nellie rejält då det var närmre -20 grader ute, men det var ganska härligt att gå när man klätt på sig ordentligt. Väl framme var Nellie ganska gnällig så vi fick titta på när dom andra masserade men det var mysigt ändå :)

Efter massagen tog vi nästa promenad hem till min mor och far där Nellie låg o mös i deras säng medans jag städade :)

Sen tog vi nästa promenad till affären där vi mötte upp Sanna och Theodor så handlade vi ingredienser till lussebullar, så sen begav vi oss hem för lussebak, riktigt mysigt faktiskt ♥ Kan väll säga att mina bullar vart en smula brända men dom vart ganska goda ändå..

När jag väl kl 21.30 satte ner ändan i soffan var jag helt slut igår så det var underbart att krypa ner i sängen med mina små juveler o bara mysa :)

Idag låg Nellie o jag kvar o drog oss i sängen till kl 10.45 sen lulla vi upp o gjorde oss iordning för att ta en promenad till ÖF tillsammans med grannen och hennes lilla skrutt :)
Där gjorde vi gipstavla med fotavtryck och hade sångstund, Nellie blir helt fascinerad av alla andra bebisar!

Nu kom vi precis hem ifrån Krickas föräldrar där det bjöds på smörgåstårta, mums :)

Idag kom mina nyinköpta kängor o dom var perfekta, helt klart värda den lilla summan jag fick betala för dom!




Mina nya kängor!



Viii för 2 år sedan ♥

RSS 2.0