Kalashelg :P

I fredags var vi på 40 års kalas hemma hos mamma o pappa för min lilla mamma fyllde hela 40 år i måndags så vi käka tacos o kalasade en bra bit in på natten, konstigt att man orkar vara kvar så länge på en fest när man dricker vatten haha :P men det var trevligt.

Igår myste vi runt här hemma på förmiddan för att sedan åka in till maxi o handla så vi kunde fylla upp kyl o frys. Efter det gick vi ner till Fredrik, Hawa och Oliver där vi spenderade kvällen med en massa skitsnack :) 

Idag har det fikats runt i stugorna haha först hem till mamma o pappa där gammel farmor, gammel farfar och mammas faster gjorde oss sällskap till kaffet, sedan åkte Kricka till min ena farbror o kolla på jobb o mamma pappa jag o Nellie begav oss hem till min andra farbror där min lilla kusin firade födelsedag så då blev det lite mer kaffe.
Sen hem o städa, gud va skönt det känns att ha röjjt undan såhär på söndagen :) Nu ligger vi i soffan o myser framför Beck o snart väntar kudden på sällskap :)

Idag fyller min kära kusin Sanna 22 år, Grattis gumman hoppas att du haft en underbar dag o jag hoppas att den blir bättre till natten ♥ Nu vill vi träffa lilla bebis!



Lilla snuttan tränar :)

Mina tröttisar ♥

Kalaspinglan

Nakenfis

I fredags kom Jonas och Anna hit, vi smaska på lite plock och snackade skit hela kvällen :)
I lördags kom Kimma och Maria, vi käkade god mat o bara myste.
I söndags var Frida och hennes kompis Emma här så jag o Nellie fick träffa Emma lite hon har ju nämligen flyttat till Norge :) Till kvällen kom Micke, Tessan och Max hit o hälsade på så vi käkade lite taco med kyckling o kollade på Beck!

I måndags var jag på salong törnrosa där jag färgade och plockade bryn samt färgade ögonfransarna, fransarna ser jag inte så mkt skillnad på men brynen blev bra :) Johanna och Magda var snälla o passade Nellie medans jag var där. Efter det åkte vi hem till Johanna o Sebbe så att Sebbe fick hålla lite i Nellie haha Johanna har inte en chans att få mysa med Nellie när Sebbe är med :P Vi bestämde även att vi ska försöka med en party kväll efter nästa löning, ska bli så himla kul verkligen :)

Igår blev det en lugn dag mesta dels på soffan då våran lilla skönhet valde att natten mellan måndag och tisdag sov vägra, då ville hon ligga o jollra o skratta så jag fick snällt gå upp o lägga mig på soffan med Nellie så att Kricka skulle få sova.

Idag har Nellie o jag spenderat dagen i Skärblacka tillsammans med Lisa, Tessan och deras söner som båda två är jämngammla med Nellie :) Vi satt på fiket i blacka o myste i regnet, väldigt trevligt ♥

Nu har Nellie fått näckat lite i babygymmet, det var skönt i ungefär 10 min sen hade hon tröttnat så då åkte blöjan på :) Nu ligger hon o fiser i sin pappas knä haha.

Imorgon ska vi bege oss till stan o handla present åt min lilla mamma som fyllde 40 i måndags (ska fira på fredag) o ska även försöka hitta en vinterjacka :)

Imorgon är även kusin Sannas lilla bebis beräknad att titta ut, jag håller tummarna gumman o allt lycka till på förlossningen, du har en spännande upplevelse framför dig ♥ Jag hoppas verkligen att du slipper vänta på lillen mer nu :)



Min lilla tjockis ♥


Nackträning


Nellie gör sin mamma stolt :)




Den här veckan :)

I tisdags var Amanda och Neliah på besök, så vi testade cafét som finns här ute, lite konstigt att jag aldrig vart där innan. Jätte mysigt så vi åt både lunch och tog en fika :) Det var ett himla bra fik när man har barn med sig.
Fick tyvärr ett väldigt tråkigt samtal under fikan, Kricka ringde o sa att min lilla Marre låg på sjukan så jag tog med mig Nellie och åkte med lite blommor till henne, jobbigt att se henne ha så ont men tack gode gud så mår hon bättre nu o har fått komma hem ♥

I onsdags hade jag o Nellie en heldag i soffan tills pappi kom hem då vi åkte till min farbror på födelsedagskalas, alltid trevligt att komma ut lite :)

Igår gick jag, Nellie, Hawa och Oliver en lång promenad i solen på förmiddan, UNDERBART!
Framåt kvällen kom Krickas föräldrar på besök så jag slängde ihop en varm smörgåstårta som vi kunde fylla våra magar med :) Krickas mamma hade med sig en massa presenter från sin vän till Nellie, jätte mycket fina kläder, så idag har lillsnuttan fått vara fredagsfin med klänning.

Idag blev det en snöpromenad till BVC för lite mätning och vägning. Min lilla knubbis väger nu 4510 g och är hela 55 cm lång, så hon växer helt som hon ska :D Nästa besök är en läkarkontroll så nu är vi i full gång med att träna nacka o tuttan är jätte duktig och riktigt stark :)
Var tvungen att fråga på BVC om det är vanligt att såhär små bebisar sover hela nätter utan att vilja äta, o nej det var tydligen inte särskilt vanligt men helt normalt eftersom att hon går upp i vikt precis som hon ska, så nu kan jag pusta ut o sova med gott samvete hela nätterna :)
 
Till kvällen kommer Anna och Jonas hit så vi tänkte bjuda på lite små plock och idol :)


Sömntuta ♥

´Vi har fått en riktig sömntuta till dotter :) I fredags åt hon sista gången runt halv 12 sen somnade hon på soffan, när vi sen skulle gå o lägga oss runt 2 trodde jag att hon skulle vakna o vilja äta igen men icke så jag la henne i hennes säng o sen somnade jag i tron om att jag bara skulle få sova en kort stund, men hör o häpna jag vaknade utav mig själv kl 7.30 o då vaknade snuttan oxå åt lite o sen somnade vi om igen till 10.30 för att sedan gå upp för dagen, underbart o jag kännde mig utvilad.
Sen på lördagen var vi iväg hela dagen först hälsade vi på Micke, Tessa och deras nytillskott Max, en riktig liten sötnos :) Efter det åkte vi till Söderköping där Krickas kusin bjöd på 35 års kalas så där blev vi kvar hela kvällen, vi kom väll hem runt 2 o när jag skulle sätta på Nellie pyjamasen så vaknade hon såklart o ville äta då tänkte jag att inte kan jag få en sovmorgon till så jag blir nog väckt runt 6 igen men nej nej Gosan chokade sin mamma igen, när jag återigen vaknade utav mig själv, kollade på väckar klockan som stog på 8.30, helt underbart nästan som att hon kännde att hennes trötta mamma behövde sova lite extra, älskade unge ♥

Idag har jag och Nellie umgåtts med Hawa och Oliver större delen utav dagen, mycket trevligt :)
Imorn kommer Amanda och lilla Neliah på besök, tänkte att vi skulle kolla in fiket här i krokek, var där inne för första gången i fredags o det var riktigt mysigt där tycker jag så där ska vi nog trivas :)

Allt känns så himla mysigt och bra just nu, jag behöver verkligen lite rutiner för att trivas och må bra och äntligen börjar vi som familj få lite rutiner vilket känns helt amazing, nu kan man verkligen njuta på riktigt, så mycket kärlek till mina två hjärtan ♥ 

Jag undrar vad vill ni läsa om ? Jag känner mig ganska tråkig för jag är inte så hajj på det här med bloggande men tycker ändå att det är ganska kul :)
En sista fråga, någon som kan hjälpa mig att fixa till min blogg, den ser ju bara för täääskig ut ? ;)





Min lilla skruttunge har börjar att le massor, ett leende kan verkligen förgylla en hel dag :)


11 Oktober!

Jag är så dålig på att ta mig tid att uppdatera så gör det lite i efter hand.
I måndags den 11 Oktober blev min lilla snutta 1 månad redan, kan inte fatta det känns som att jag gick o väntade på henne nyss o nu är hon redan 1 månad.
Nu börjar allting kännas normalt och gå lite mer på rutin, livet är verkligen underbart!
Kan inte förstå hur mycket man kan älska en människa, hon är verkligen en del utav mig och har verkligen förgyllt mitt och Krickas liv med sin närvaro, denna otroliga kärlek kan tillochmed få en att sitta vaken en hel natt utan att ens vara bitter dagen efter, är inte det konstigt? ♥

Nellie är fortfarande lite snorig på nätterna vilket medför lite halvtaskig sömn, så inatt sov vi på soffan för av någon konstig anledning somnar hon bättre där och så blir inte den arbetande pappan störd, kanske är hon lite mörkrädd ? Tror även att hon haft ont i magen inatt och idag för hon drar ihop sig som en liten groda o skriker till imellan åt som att något gör fruktansvärt ont!

Förra onsdagen alltså den 6:e Oktober smilade Nellie för första gången ordentligt, sådär med hela ansiktet lixom. Nu ler hon allt mer för varje dag som går och det värmer verkligen i hjärtat att se den lilla skönheten le!

I söndags var vi och hälsade på min gammel farmor och gammel farfar, dom vart så himla glada för att få träffa lilla Nellie, Nellie är den femte levande generationen i våran släkt, vilket är helt ofattbart, tänk att dom får uppleva sitt barnbarns barns barn, jag såg verkligen hur lyckliga dom var att få hålla i Nellie det förgyllde nog deras liv en tid framöver hur sjuka o gammla dom än är ♥♥

I tisdags var Moa här o hälsade på, det var trevligt var så länge sen vi sågs!

Igår tog jag o Nellie bilen o åkte till stan för ett litet besök hos Johanna o Sebbe, dom var lite bebismys sugna, tillochmed Sebbe ville bebismysa lite :)

Idag kom Sanna, Sofie och Fredrik på ett litet besök o sniffa lite! Gud vad jag längtar efter att Sannas lilla plutt ska komma nu så vi kan göra massa mysigt ihop, o snart behöver jag inte längta längre för snart snart är plutten här :D

Den här veckan har bjudit på en hel del mysiga höstpromenader, det gillar vi! Mer soliga höstdagar åt folket :)



En utslagen förkyld liten sötnos!


Mitt lilla grodyngel :)


Gammelfarmor och Nellie


Gammelfarfar och Nellie


En glad liten snygging ♥



Badtjejen ♥




Det värker i mamma hjärtat!

Min lilla skatt är genom förkyld o det värker så i mitt hjärta när det låter som att hon inte kan andas, hon är ju så liten o hjälplös, även jag känner mig helt hjälplös när hon ligger o rosslar för att få luft genom allt slem o snor!
Idag var vi iaf hos läkarn som lyssnade på lungorna så nu kan jag kanske sova lite lugnare för det var inget allvarligt vad hon kunde höra iaf.
Har varit vaken i 2 nätter nu för att hålla koll på att snuttan andas. Så inatt bäddade vi åt Kricka på en madrass utanför sovrummet så att han skulle få lite sömn iaf så han orkar jobba kraken. Så jag hade pluttan i sin hårdlift bredvid mig i sängen med en kudde under huvudänden så det skulle bli lättare för henne att andas så hon sov några timmar mellan måltiderna iaf.
Nu är Frida här o ligger o myser med Nellie så jag får lite tid att röra på mig för hon vill bara ligga o mysa hela tiden annars kan hon inte slappna av.

Imorn ska vi till BVC igen o väga o mäta så får vi se om Nellie växt ordentligt :)

Häromdan var vi o hälsade på Lisa, Dennis o söta lilla Alex, var så kul att se lillkillen som redan blivit stor, Nellie o Alex kommer bli ett sött par, eller hur Lisa ? <3
Måste ta oss i kragen o hälsa på lite oftare :)

Jag tänkte att jag eventuellt någon dag nu snart skulle skriva om när våran lilla prinsessa föddes, om det är någon som vill läsa om det såklart??


Mammas mysunge <3

Nellie älskar att mysa med sin underbara pappa på eftermiddagarna <3

En liten tröttis som har pyjamasmys i soffan <3

1 år på vårfruvägen :)

Den 1 oktober var det 1 år sedan vi flyttade in på vårfruvägen, ett väldigt händelserikt år, vi förlovade oss, vi fick reda på att ett litet liv växte i min mage o vi fick våran underbara dotter och självklart har vi fått ett helt underbart år med varandra <3

Lill snuttan växer o på måndag blir hon redan en hel mnad gammal, kan inte förstå det för det känns som att jag nyss tröck ut dig hjärtat.
Igår la jag in alla bilder ifrån digitalkameran, alla andra har vart ifrån mobilen så jag tänkte mest bjuda på lite bilder på lillfisen från dag ett då hon såg till att vi för alltid får en dag att fira tillsammans <3

Jag hoppas verkligen att Nellie fortsätter att sova om nätterna så som hon gjort nu, igår gick Kricka o jag o la oss i sängen runt halv 12 så då fick snuttan äta lite o sen sov hon ändå till halv 6 imorse då åt hon lite till o sen sov hon till halv 10 o då hade vi mysstund i sängen. Såhär får det gärna fortsätta för min del, känns verkligen skillnad när jag fått sovit ordentligt :)

Just nu ligger en mätt o belåten sötnos bredvid mig i soffan o bara myser, UNDERBART!

Jag känner att jag vill få lite rutin på saker o ting så jag kan börja göra lite saker om dagarna, nog för att jag njuter av att bara mysa med snuttan men vi behöver göra lite utsvävningar vartefter, träffa lite människor :)

 <3<3


Myys <3

Nu har jag o lillfisan vart hemma en hel arbetsvecka ensamma o det har gått jätte bra, i måndags var vi o fotade oss till tidningen så där är vi med på imorgon :) Dom gjorde även hörseltest på Nellie o hennes hörsel var det inget fel på. I onsdags var Amanda o Neliah här o hälsade på, lilla Neliah som plötsligt blev så stor :P Även Madde och Sofie kom förbi en sväng, vi var på BVC o Neliie väger nu hela 3740 g o är 52 cm lång så hon växer våran lilla tjej, det är skönt att få sånt bekräftat för jag har ju inte en aning om hur mkt hon får i sig när hon äter.
Framåt kvällen fick vi även finbesök ifrån Johanna som hade shoppat lite åt mig, tack gumman<3

I torsdags fick vi lunchbesök utav Magda o Tuviii, som hade med sig grejer till kycklingsallad, hur gott som helst!
Tuva kommer bli en bra stora syster den dagen ni gör ett syskon åt henne Magda <3
Jag och fisen gick även en långpromenad igår o njöt av den härliga höstsolen. Sen kom Sanna och Marie förbi en sväng o sa hej, Oh längtar så efter att lilla Theo ska komma till världen <3
När älskling kom hem igår vart det en tur till stan för att fylla upp kyl o frys så nu är det fullt igen, sköönt hatar när det är tomt i alla skåp o lådor.

Nu funkar amningen helt ok o peppar peppar har jag inte haft varken feber eller problem på hela veckan men börjar nu få ont i halsen istället så idag har vi bara haft soffmys jag o lilla skruttan, nu väntar vi på pappi så vi kan städa av lite för till kvällen får vi besök utav Krickas kusin med familj :)

Ha det toppen!


Mina underbara <3

RSS 2.0