Emmaljunga city cross

Igår hade vi en jätte trevlig kväll hemma hos Tobbe och Amanda, spelade spel och åt god mat, kvällen bjöd på mycket skratt och en massa barnprat :) Måste göras oftare tycker jag!

Idag Har vi vart på babyland och beställt/köpt barnvagn eller ja bortskämda som vi verkar vara så köpte faktiskt mamma och pappa den :) och vi köpte en vit spjälsäng med alla dess tillbehör med spöken laban :)
Tror att vagnen kommer bli hur bra som helst, jätte skön att köra och väldigt fin att titta på :)
Efter våran runda på babyland bar det av till skärblacka där vi tog morsdag fikan med våra föräldrar, mumsig blåbärspaj i solskenet :) Fick även liten present utav Krickas föräldrar, dom kunde väll inte hålla sig när vi kom in på alla bebissaker så då fick vi ett stort sätt med massa bodysar och byxor i olika storlekar, hur gulligt som helst :)

Alla saker vi köpte på babyland får stå kvar där tills vi börjar närma oss beräknad förlossning och det känns faktiskt himla skönt. Känns så konstigt att köpa en massa nu men hinner bara få 3 löner till innan pyret ska vara här så måste ju dela upp dom stora sakerna lite :)

Nae nu ska vi mysa ner oss i soffan efter en mysig kvällsgrillning i det härliga vädret ♥
Just ja nä'r vi skulle vattna blommorna i rabatten hittade kricka en kopparorm där, sååååå jävla vidrigt och vi är ju värsta fjantarna så grannen fick hjälpa oss att bära iväg den haha, Tack Nicklas :)

                                       

Just det...

Hur kunde jag glömma, kan lova att det vart mycket spring i trappen igår så stegräknaren somnade på 15 639 steg igår, vilket motsvarar nästan 12 km :) Så nu ska jag ge mig ut så den får jobba lite idag oxå, även inviga mina nya walking skor :)

Fredag!

Äntligen helg, behövs verkligen :) Kricka hämta mig på jobbet igår så åkte vi till hageby o kolla runt lite o utförde lite nödvändigheter, sen bar det av till maxi för min del o media markt för krickas. Jag träffade Moa på Maxi, trevligt det var så himla länge sen. Saknar dig min kära vän!
Igår räddades mina jeans problem, struntade i mammajeans o köpte mig ett par jeans leggings som faktiskt var riktigt fina :) Mycket nöjd, råkade även få med mig lite mer hem, haha så var tvungen att städa garderoben när jag kom hem för att få plats me lite nytt o det var lättare sagt en gjort 0.30 gav jag upp fortsättning blir imorn för idag har jag lite annat att stå i, ska ge mig ut på en promenad med mamma nu sen måste jag bege mig till Djurparken för att skriva om mitt anställningsbevis, vill ju gärna ha rätt lön :)
Till kvällen bär det av hem till familjen Nilsson/Eriksson ska bli trevligt var så länge sen o nu har vi sagt det sålänge :) Kan lova att jag ska gosa med gullungen Neliah masssssssor, vill att hennes blivande bästa vän ska komma ut snart haha drömmer om att lilla plutt är här nu typ varje natt o det ska bli så underbart ♥

Har någon konstig oro i mig att något skulle vara fel, kommer det vara så tills pyret är här?
Är det bara jag eller är det en normal känsla?

Nae nu är det dags att ta tag i mina lördags måsten :P

        
Lite nytt :)                                           Nästan allt på den sista bilden ska få ge plats för bättre kläder :)


What a day! (varning för gnäll)

Denna dag har gått i ett från kl 6.20 imorse då jag begav mig till jobbet, stressa hela dagen bara för att det var styrelsemöte !

Sen begav jag mig hem till min Johanna Panna, snacka lite skit o gjorde oss iordning lite sen bar det av till stan, springa runt på stan o shoppa vilket brukar göra hela dagen mkt bättre men NAE skulle köpa mig ett par mamma jeans tänkte jag, kunde ju va kul att ha ett par jeans att kunna sätta på sig iaf o vad möts man av då? 500 kr för ett par helt vanliga enkla jeans medans de som är likadana utan mudden kostar kanske 199, kostar verkligen den där lilla extra tygbiten så J*vla mkt ? Aja hur som helst så ville jag ju ha ett par o vad möts jag av då i provhytten joo forget your size you are a fat girl now! Usch va deprimerande, på riktigt såg jag ut som en padda, vidrig syn, magen såg inte alls gullig ut när man såg ett par feta lår nedanför! Nae det förstörde hela min kväll, vet att man inte kan tänka på att man är fet nu o jag har bara gått upp tre kilo men jag känner mig verkligen inte gulligt gravid just för tillfället, när du kommer ut mitt underbara hjärta ska mamma bli smal! Jag antar att ni alla förstod att jag gick ifrån h&m utan jeans :P Gjorde iaf ett par andra bra köp, nya walking skor, ett par ORDENTLIGA med stötdämpande sula fram och bak så nu kan jag promenera och jobba utan att få sååååå ont i mina fötter :) Köpte även lite gulliga toppar :)
Tack för idag Johanna, du är en underbar vänn <3

Köpte med mig spicy hot hem, vilket uppskattades av min gubbe, stackarn som får stå ut med mitt ruttna humör :P
Betalade räkningarna förut oxå o ni ska ju inte tro att det gick smärtfritt en sån här dag haha nae då har den där A-kassan skickat en påminnelse på förra månaden som jag HAR betalat för exakt en månad sen, så imorn ska dom få höra. Hahah komiskt egentligen att man kan bryta ihop över en felaktig påminnelse, tänk vad lite hormoner kan ställa till med!

Nae nu ska jag inte tråka ut er med mitt gnäll mer, jag är en glad person egentligen ju! Hoppas att ni alla har lite svajigt humör emellanåt :)

Just det 11 500 steg idag målet är att ligga över 10 000 varje dag :)

 
Gran Canaria för 1 år sen :)
 O kolla jag ser inte ut som en padda :P

Lilla hjärtat ♥

Idag har vi haft en hektisk dag på jobbet, inge kul alls :( fy helt slut när vi satte oss o fika.

Sen bar det av till barnmorskan som hade en student som snart är färdig utbildad hos sig o i slutet av utbildningen får de hålla i några egna besök så hon fick leka med oss idag :) jätte gullig var hon precis som Ulla Carin som är vår barnmorska i vanliga fall :) Allt verkar vara i sin ordning, förutom att plutten är lite liten ännu alltså på den normala kurvan fast under medel kurvan men det är tyfdligen ganska vanligt så plutten har nog växt till sig tills nästa gång :) Hjärtat galopperade på där inne, de sägs ju att man kan höra på hur snabbt hjärtat slår om det är en tjej eller en kille, blir lite nyfiken då ju haha!

Nae nu har jag precis vart ute på min dagliga promenad o Kricka har planterat blommor o gjort fint i rabatten, duktig är vad han är, riktigt huslig ♥ nu ska vi mysa ner oss i soffan :)

Har förresten använt stegräknare idag o ska försöka göra det varje dag så jag blir pepp att gå varje dag : 14093 steg idag vilket är ungefär 1 mil :)

 Första ultraljudet för 13 veckor sedan :)


Regn regn o åter regn!

Har precis vart ute o gått en promenad i regnet, faktiskt riktigt skönt :)
Ska försöka att inte släppa det här med mina promenader nu, en liten promenad om dagen kan man allt ge sig ut på när man är såhär rund o go, det behöver ju inte gå till överdrift lixom :) vill ju att magen ska se gullig ut inte bara fet o pluffsig :P

Lilla grynet kör sina pass där inne, det gör mamma gott i hjärtat haha, dessvärre är det en riktig liten skitunge som tycker om att bråka med mina nerver, tror att något sitter i klämm får kramp liknande hugg ifrån skinkan o ner i hela benet. Men tycker att det är ganska skönt ändå att plutten verkar sova samtidigt som mig på nätterna för då är det lugna gatan :) Imorn ska vi till barnmorskan ska bli kul o få höra lilla hjärtat för första gången :) Så himla mysigt, tiden bara springer iväg men det gör inget vill ju att grynet ska komma nu ju! Redan vecka 25, har hört att tiden går fort när man har roligt !

Sov gott för det ska iaf jag göra :)




TRÖTT!

Det här har vart den värsta dagen på väldigt länge, hur trött som helst. Jag har dessutom haft som kramphugg i ena skinkan o ner i benet flera gånger idag :( ajaj.
Detta resulterade i att jag från kl 16 när jag kom hem låg jag på soffan o halvsov fram till kl 20 då min duktiga karl väckte mig o sa att han ville gå ut o gå efter att han städat sopskåpet, pantat flaskor o städat ordning i köket :) Ibland är han en klippa här hemma när jag fet o go bara ligger på soffan o latar :P
Så trots att jag vart så himla trött fick jag min dagliga promenad o dessutom med mysigt sällskap :)

Gårdagen var riktigt rolig faktiskt, extremt men väldigt kul att göra något annorlunda, särskilt kul att göra nått me min Johanna :) Massa massa massa bilder, nu väntar vi bara på en liten fotofix så de blir riktigt fina :)
Vi var 8 stycken, jag o johanna som bara var "offer" för Alex o Saras extrem ideér sen var det 4 tjejer som går på kungsgård en utav tjejerna fixade håret på alla o en tjej fotade så sen ska dom väll hjälpas åt att retuchera bilderna, Kuuuul dom var hur duktiga som helst! Jätte kul att jag fick vara med, ställer mer än gärna upp fler gånger :)

Nae nu ska jag se slutet på roast på Berns sen skriker sängen efter mig!
Sov gott.




Sminkning :)

Gårdagen vart en mysig dag i Blacka, trevligt att träffa alla :)
Krickas kusin o hans lilla familj var där med sitt nyförvärv, helt underbart söt lilla Elliott :)
Man blir ju inte ett dugg sugen när man ser dessa små underbara människor, nej då!

Dagen bjuder på en massa smink :) Johannas kompisar Sara o Alex som jobbar på make up store ska sminka oss o fota oss till deras portfolie eller va det heter :P Ska hur som helst bli kul, hoppas att jag får möjligheten att lägga upp lite bilder till kvällen.

Lilla plutt far runt som bara den just nu, mys på hög nivå. Kan inte förstå att det är MITT barn som ligger där inne o fladdrar omkring, Jag ska bli mamma, vilken känsla den är för stor för att ta in tror jag :)

Ha en bra dag!


Sommar

Hur kunde det gå ifrån vinter till sommar? Våren kan vi ju känna oss blåsta på :P

Igår var det så himla härligt väder alldeles perfekt för lite grillning vilket passade in i våran planering. Kricka blev ju gammal gubbe i tisdags så igår firade vi honom med våra föräldrar och min mormor, hur mysigt som helst att sitta ute i kvälls solen o grilla lite kött. Det vart ingen avancerad middag men lite grillat kött, hemmagjord potatissallad, grönsallad lite bröd o tzatsiki, MUMS!
Kricka fick ett stort parasol, precis vad vi behövde till uteplatsen :)
Jag hade lyxat till det o köpt carlsbergs non alcoholic öl, precis vad som behövdes för en fulländad grillning i solen :)

Skjutsade syster till jobbet imorse och passade då på att ta en promenad i morgonsolen som tyvärr ligger bakom en massa onödiga moln just förtillfället :(
Nu är det dags att börja göra sig i ordning för dagens utflykt till skärblacka där vi ska träffa hela krickas släkt :)

Jag skulle kunna bolla framochtillbaka hur mycket som helst med namn till lilla plutt men inget har klingat i mina öron ännu, någon som har några mysiga namn på lager ?
Mamma konstaterade igår att min mage ser precis ut som hennes gjort alla tre gånger (bara flickor) kan det betyda något eller är det bara spekulationer ??

Ha en härlig dag alla glada!

v. 18+5 underbara unge :)

Längtan ♥

Längtar så otroligt mycket efter dig, så liten och så efterlängtad !

Idag har vi haft ganska mycket folk på jobbet så tiden rann iväg ganska snabbt, efter det kom Amanda och Neliah o hälsa på i väntan på att pappa Tobbe skulle sluta jobba. Hon är så himla go den lilla prutten, längtan efter lill*n vart ju inte direkt mindre när jag fick gosa lite med den där underbart söta ungen :D
Snart Amanda snart kan jag joina dig.

Efter våran otroligt trevliga pratstund åkte jag hem till mamma o pappa där det bjöds på smaskig mat, skönt att ha lite sällskap när man ska äta nu när snutte inte är hemma o äter med mig :P

Just det imorse när jag skulle åka till jobbet upptäckte jag till min stora förvåning (not) att jag hade fått punka, för ovanlighetens skull är det fel på min bil, hur kan det komma sig? Aja hur som haver har jag ju en otroligt snäll pappa som vart här och bytt däck åt mig, IGEN så nu är jag inte handikappad längre :)

Eftersom att vädret blrev så härligt sådär på kvällskvisten var jag ju oxå tvungen att ge mig ut på en promenad vilket var oerhört skönt och välbehövligt för min stackars kropp som vara sväller o sväller :D

Nu är det soffan o Anna Anka som gäller sen blire sängen, tröttheten verkar aldrig ge med sig!


Börja blogga igen ?

Jaa varför inte, kan ju va trevligt att skriva av sig lite ibland.
Det händer ju så mkt i mitt liv just nu så varför inte dela med sig av det goda :)

Lill*n far runt varje dag, då jag får stanna upp o bara njuta :) Det är så himla svårt att förstå, en liten liten människa växer o växer i MIN mage, helt sjukt men my god va mysigt det är och mysigare blir det för varje dag som går.
Redan v.23+2 (grav.vecka 24) känns som att det var igår jag berättade för Kricka och jag hoppas att tiden fortsätter att rusa iväg nu tills det lilla livet är här hos oss!

Dessutom har jag bara 2 ½ vecka kvar att jobba på rejmes, känns både skönt och tråkigt.
Skönt för att jag ska ha lite semester i 3 veckor innan jag börjar köra sommar racet i djurparken och tråkigt för jag trivs så bra med mina arbetskamrater, kommer verkligen sakna dom, men jag får hälsa på ofta :)

Nae nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med syster (som förövrigt håller mig sällskap i veckorna när Kricka ligger i västervik och jobbar :( ) Just det GRATTIS på födelsedagen min underbara älskling, idag blir du gammal gubbe :) synd att du inte kunde va hemma så jag fick gratta dig!

Nu väntar desperate housewives och en päronsplitt!


RSS 2.0