Hola!

I fredags åkte jag och kricka upp till stockholm för att sova på hotell och ha det mysigt sista kvällen tillsammans på en månad. Vi åt god mat och hade det jätte mysigt, kommer att sakna dig hjärtat så himla mycket! Igår kl 14 landade vi på Gran Canaria, Las Palmas. Vi åkte då till hotellet där vi blev bjudna på mat och vi fick lite information av personalen, tack gode gud möttes vi av en svensk tjej som jobbar i receptionen. Sen gick vi till lägenheten som vi ska bo i den här månaden, den var perfekt. Vi har tillochmed tvättmaskin i den, underbart! Senare gjorde vi oss iordning och mötte upp dom andra tjejerna som gör sin praktik i Bahia Feliz så gick vi ut och käka på restaurang. Min aptit var sådär så det blev kort och gott en Hawaii och en heineken. Eftersom att det inte vart så många timmars sömn innan vi åkte hit resulterade det i en tidig sänggång. Jag och amanda skulle kolla på en film men jag sov igenom hela filmen, skönt! Idag gick vi upp tidigt, trodde vi men vi hade glömt att ställa fram klocken 1 timme som man skulle inatt så vi försov oss till vårt möte med carro och challe som vi skulle möta i playa del inglés. Vi satte oss på balkongen och åt en mysig frukost tillsammans sen tog vi taxin till Inglés där vi mötte flickorna, sen gick vi ut med stranden till Maspalomas 6 km tog ca 1 timme. Väl framme i Maspalomas gick vi till ett mysigt ställe där vi käka Hawaiitoast, carros favórit det förstår jag för det var kalas gott! Sen blev det pressa i solen och bada i havet, underbart skönt var det. 24 grader har det vart idag men tyvärr blåste det en del, nu var det ju bara skönt eftersom att det brände på som satan i solen :) Jag och Amanda ser ut som två svedda grisar, men det är så det ska va när man legat i solen hela dagen. Ikväll ska vi mysa ner oss med film och massa frukt sen blir det att sova tidigt för min del eftersom att jag börjar jobba kl 7 imorn bitti. Den här veckan kommer jag att jobba frukost då jag börjar 7 och slutar senast 15, Sofie börjar i köket kl 14 och slutar 22 och Amanda börjar 15 och slutar senast 23. Jag måste den här veckan vara uppmärksam och lära mig hur frukosten går till för på söndag ska jag själv vara lärare åt en ny kille, hoppas att det går bra :) På lördag är vi allisammans lediga så på fredag ska vi nog gå ut och kolla utelivet lite och sen blir det heldag på starnden på lördag. Nae nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar mera inom kort! Kricka och familjen ni betyder allt för mig, älskar er tack för att ni finns :)


Hoppas på att kunna lägga upp lite bilder nästa gång :)
Sov gott, Puss och Kram en solbränd Linda
Ciaooooooooo

Vad var det jag sa?

Haha visste att jag inte skulle bli någon effektiv bloggare! Men nu har Moa och Sofie piskat på mig så nu är det bara att uppdatera :)
I onsdags pröva jag på pilates, riktigt skönt faktiskt! Ska försöka gå på ett pilates pass och ett afropowerdans pass varje vecka nu. Känns så himla skönt efteråt, rörelsegruppen är GULD. Det är tillochmed skönt att komma dit, mysig lokal och massa tända ljus och det bästa av allt, inga som står och glor på en och man behöver aldrig bry sig ett skit om hur man ser ut!

I torsdags jobbade vi på melodifestivalens "förfest" innan den hårda helgen för dom, det var faktiskt kul, trevliga människor och framförallt är det alltid lika kul att jobba med mina flickor! Robban fotade massor, men dessvärre ser jag ut som en påse skit på alla kort men ska nog bjuda på några iaf haha :) slutade kl 02.30 vilket resulterade i att jag inte var hemma förns ca 03.30, segt!

Igår lekte jag med mina lilla Moa, vi kollade på film och svulla :) Sen bar det av till Linköping där jag skulle hämta Kricka som hade vart på "avslutningsfest" med bygget han har vart på. TACK gode gud att Maria följde med, hade aldrig kommit varken fram eller hem annars haha.

Idag blir det en massa plugga sen bär det av till krokek, ska äta kräftor och kolla på melodifestivalen med mamma och pappa. Dom små grisarna ska åka till Thailand på fredag och dom kommer hem samma dag som vi åker till Spanien, kommer inte träffa min lilla familj på 6 veckor :( Men det blir kul sen när alla är hemma igen :)
Nu ska jag väcka Kricka sen ska jag fortsätta plugga ett tag!

Over and Out!


RSS 2.0