Vart tog sommarn vägen?

Först vill jag bara säga att bilen är numera VÅRAN, det känns hur bra som helst att ha en fin o säker bil tills plutt behagar att  förgylla våran tillvaro :)
Ullareds trippen vart riktigt lyckad, kom hem med en massa bra saker o det var kul att komma iväg lite bara.
Tack Johanna, Amanda och lilla Neliah för en trevlig dag :)
Kläder fanns inte så mycket som jag hade hoppats på men köpte massa andra nödvändigheter som skötbädd, babygym, amningskudde, nappflaskor, nappar, filtar till vagn o säng, snutte, lakan o aa en massa annat bra o ha :)

Igår vart det tacos med Kimma o Maria vi skulle försöka hitta någon stuga på nån mysig camping men icke, fullt överallt så nu får vi se vad vi hittar på.
Nu ska vi iaf snart bege oss till ikea hoppas jag, så himla tråkigt väder så det är bara shopping på listan :)

Ha det!

Namn

Sitter i bilen påväg till karlstad o i brist på annat sitter jag o tänker namn, vad sägs om Nellie eller Sindy? Oliver är ju redan klart om det blir en pojke :) det är bland det svåraste jag vart med om!

Bilköp?

Igår tillobringades dagen tillsammans med Amanda o Neliah vid skiren, det var skönt även att det var lite disigt :)
Vi ringde även på en bil igår som verkar jätte fin så den ska vi åka o titta på idag men den finns i Karlstad så det blir en liten road trip, hoppas verkligen att den är så fin som den ser ut på bilderna :)

När jag precis hade satt potatis på kokning igår börja det suga i spicy hot tarmen haha så jag stängde av potatisen o så åkte vi o hämta mat, det var underbart gott vill jag lova :)

Imorn bär det av på en liten road trip till Ullared med Johanna, Amanda o lilla Neliah det ska bli kul, hoppas att det finns en massa nödvändigheter till den lilla kickboxaren som gömmer sig i mammas mage :)
Haha vad konstigt det känns att kalla sig själv för mamma, men konstigt på ett underbart sätt såklart :)

Nae nu ska jag ta o städa lite innan det bär av till Karlstad :)
Uppdaterar er ikväll om vi har en ny bil!


Vilken sommar

Gud vilken härlig sommar vi fick :) Men hade ju inte trott något annat jag är ju gravid :P haha
Igår satt jag här hemma i solen med fötterna i en balja med iskallt vatten haha :P Färgade håret gjorde jag oxå vilket definitivt behövdes. När kricka sluta jobbet möttes vi upp hemma hos hans föräldrar i Blacka där det bjöds på köttfärslimpa :) O hjärtat fick ta sig ett välförtjänt dopp i poolen efter en varm dag på jobbet.
Sen åkte vi hem till Micke o Tessan som vi inte träffat på jätte länge, kricka skulle koppla deras kök.
Dom ska oxå ha barn sisodär två veckor efter oss :) O vi har lyckats att köpa exakt likadana vagnar haha men det kan ju bara betyda en sak, DEN ÄR FIN :) Lisa kikade in oxå, hennes mage börjar vara riktigt stor nu, inte så konstigt kanske tanka på att den lilla ska ut snart, MYS, önskar er massa lycka till inför förlossningen som kommer att gå toppen :D

Nae nu ska jag göra mig redo för ytterligare en dag med sol o bad, idag tillsammans med Amanda o lilla prinsessan :)

Beställde precis en gudomligt söt björn overall till lilla pyret :)

Ha det!

Tråkigt utan kamerasladd :/

Så tråkigt att blogga när jag inte kan lägga in några bilder, men men hur som helst ska jag nog uppdatera er lite om mitt händelserika liv nu haha :P

Försäkringskassan ringde upp fredags morse efter att jag ringt o tjatat o sa att de beviljat mig havandeskapspenning vilket känns så himla skönt, förstår inte hur jag kunde tro att jag skulle orka jobba in i det sista med det jag gör. Börjar på att ha riktigt ont i ben o fötter så känner mig 100 år äldre ungefär, vissa dagar är fötter o ben så svullna att jag inte ens ser mina fotknölar :/ men men hur ont det än gör är varenda sekund värt det. Det ligger ett helt underbart litet pyre där inne o bara myser o växer sig redo att möta världen. Jag längtar så innerligt, vilker oxå är en märklig känsla att man kan längta så himla mycket efter någon som är så mycket närmre än någon annan :P Men längtar efter att få hålla om dig min lilla plutt ♥

i Lördags körde vi på en reunion kväll med gamla gänget ifrån högstadiet, fan vilket helt underbart rolig kväll, länge sen jag skratta så mycket. Alla bilder o alla minnen de är värda guld! Vilket enastående litet gäng vi var o ingen kan ta ifrån oss hur ROLIGT vi haft under våran uppväxt i skolan iaf! Tack Johanna, Sofie, Madde, Jenny, Emelie, Frida, Sandra och självklart grabbarna grus som vi träffade en stund för en minnesvärd kväll som måste upprepas mycket oftare :)

Igår var vi riktiga myskorvar här hemma, vi bara myste åt o kolla på film, hur skönt som helst!
Vi välkomnade även v.33 igår, känns helt amazing att veckorna går så fort ändå :)

Nu ska jag göra mig redo för lite sol o bad med Johanna, Magda o Poppo :)

Hoppas att jag kan lägga in lite bilder till kvällen då jag har planerat att sno mammas sladd nu när dom är iväg :)


Ingen bil!

Det blev ingen bil här inte men det var jävligt nära.
När vi väl bestämt oss för att ta bilen körde ägaren sönder den, snacka om tecken :P
Det var verkligen inte meningen att vi skulle köpa den, så sökandet är i full gång igen :)

Idag gick jag upp tidigt eftersom jag hade tid hos barnmorskan kl 8, allt såg så bra ut så. Hjärtat slog med tydliga fylliga slag haha antar att det betyder att den lilla har ett bra hjärta ♥

Eftersom att det var molningt imorse så bestämde jag o mamma att vi skulle åka till maxi o glo en sväng så det blev lite shopping, både till oss o till lilla pyret :) Efter det åkte vi hem till mamma o pappa o käka lunch sen åkte vi hem till gammal farmor o gammel farfar i hopp om att poolen skulle vara igång men det var den inte så det blev en mysig fika i trädgården :)

Nu är vi bara hemma o letar bil o ska sätta igång med lite mat :)

it´s to hot!

Jag älskar sol värme o bad men nu är det fan för varmt, jag orkar inte leva i det här haha, går emellan kall dusch o sovrummet där ac:n står o pumpar ut kalluft, hur skönt som helst, men ut kan jag inte gå asså jag döööör då!

Hoppas att havandeskapspenningen går igenom så jag iaf kan bosätta mig vid någon sjö tillsvidare :)

Idag ska vi åka o kolla på bil i sthlm, hoppas hoppas att den är fin o att vi köper den. Skulle ju inte sitta fel med ac i bilen just nu :P

Later!

herregud....

Har vart sjukt dålig på att uppdatera här i lilla bloggen :P
Är helt slut av värmen, känns typ som att jag skulle vilja flytta in i en frys eller nått liknande, svullna fötter o segt huvve haha :P

I fredags åkte vi till tyrislöt för att hälsa på våra grannar som haft husvagn där i nån vecka så det var en mysig campingkväll o en varm natt :P Igår satt vi i solen hela dagen o bara njöt på campingen, tack för titten :)
När vi skulle bege oss hem därifrån åkte vi hem till krickas föräldrar där det bjöds på grillat som var hur gott som helst o såklart ett litet dopp i poolen, vilket verkligen behövdes igår. Måste ha vart den varmaste kvällen på länge.
Idag har jag jobbat, eller vet inte om jag kan kalla det jobba för det är helt dött i djurparken, det är för varmt fast vet inte om varmt är rätt ord det är liksom olidligt o det finns ingenstqanns att ta vägen.
På grund av den här värmen antar jag har antalet besökare i djurparken vart öken den senaste tiden om man jämför med förgående år så vi ska göra lite nedskärningar så restaurangen som jag är ansvarig för ska stänga igen imorn. Så jag som inte alls hade planerat att ansöka om havandeskapspenning har nu gjort det, vilket känns väldigt bra för jag orkar verkligen inte i den här värmen o det gör ont i hela kroppen efter en dag på jobbet. Så jag ber till gud att detta går igenom, det skulle vara toppen känner jag :)
Så imorn ska vi packa ihop och inventera på jobbet o på tisdag blir det att städa ur, sen är det bye bye pasta pronto :/ :)

Idag välkomnar vi glatt vecka 32 och det är dessutom exakt 2 månader kvar till beräknad förlossning, gud vad underbart, det börjar sakta men säkert komma närmare, lilla plutt vi längtar efter dig ♥

Ha en fortsatt bra kväll i värmen för det ska jag ha med lite grillning med min snutte :)

Första doppet :)

Det blev inget första dopp i sjön i lördags, det blev ett andra dopp i Krickas föräldrars pool ist, såååå skönt!
Vi låg där hela dagen o gotta oss i solen o poolen :)
På kvällen åkte vi till sjöstugan o frossa i massa god mat med jonas och Anna ( Krickas arbetskamrat o hans tjej)
Väldigt trevligt, så himla mysigt att sitta på uteserveringen där nere vid vattnet o äta en massa gott:)

Igår däremot fick jag mitt första dopp i sjön, älgsjön blev det de här året, brukar alltid vara krokeks kallaste sjö men gud vad skönt det var, helt underbart :) Så vi låg där inte så länge men två timmar kanske på klippan o sola o jag badade, kricka är en liuten badkruka :P
Till kvällen kollade vi göta kanal 3, inte så överdrivet bra vill jag väll säga!

Nae nu ska jag slänga av mig arbetskläderna o kasta mig in i en iskall dusch :)

Just det, jag har ingen kamera sladd för tillfället så därför jag inte lagt upp så mkt bilder :(

Grillkväll

Igår var Amanda, tobbe o lilla Neliah här o grillade, de var mysigt o gott :) Synd att min kära sambo får lite för mycket av det goda ibland :P
Nästa gång tar vi göta salonger som slagfält för en liten middag, eller hur amanda?

Den 17:e juli blir det återträff med "gamla gänget" alla krokeksflickor som höll ihop under yngre delen av vårt liv :) Grillkväll hemma hos mig o det kommer bli såååå himla kul att träffa alla, kolla på kort o bara skratta en massa som vi alltid gör när vi ses :) Ser väldigt mycket fram emot denna kväll, Bra Jenny att du äntligen tog tag i det ♥

Jag vill att du ska vara här nu hjärtat mitt, du är sååååå välkommen o så efterlängtad ♥

Nae nui ska jag kasta mig i bikinin o väcka min lilla gris så vi kan bege oss till någon sjö för sol o kanske årets första bad :)


Work it work it!

Har kännt att jag inte haft så mycket att blogga om på sistone, känns som att jag bara jobbar men måste väll skriva en rad iaf :)

Igår var jag med om en väldigt obehaglig händelse när jag skulle gå igenom parken ner till parkeringen. En man fick förmodligen vätskebrist så han fick kramp o bara låg o skaka o mitt där hamna lilla jag. Barnen som var med den här mannen fick panik, skrek o grät så samtidigt som jag försökte trösta dom skulle jag få tag på hjälp, vilket inte var det lättaste då jag bara har alla restaurang nummer inlagda i min privata mobil, men det löste sig tillslut, tack gode gud! Ambulansen kom o mannen fick hjälp!
Så faaan drick så mycket vatten ni bara kan i den här värmen för den suger musten ur oss alla tror jag :P

Idag har det faktiskt vart helt ok att jobba, om man tänker på värmen. Tycker alltid att det är ganska kul att joba men det brukar vara såååååå himla varmt o det är inge kul när man är så här stor o otymplig, dessutom svettas man mycket mer som gravid :P Men som sagt idag har det vart behaglig värme ute.

Jag bara växer o växer o jag längtar bara mer o mer efter detta underbara lilla liv som växer i min mage. O ni ska veta att det verkligen känns hur den här lilla människan växer, sparkar och rörelser blir mer tydliga och starkare för varje dag som går :) Gick och tänkte på namn påvägen ifrån jobbet förut, vad säg som Nova? Det klingade vackert i mitt huvud :) haha konstigt att jag bara tänker på flicknamn, de känns på något sätt svårare än pojknamn ♥

Nae nu ska jag o snutte snart bege oss till stan för att storhandla, o även inhandla allt som vi behöver inför morgondagens grillkväll med Amanda, Tobbe och lill fisan :)



Magen och jag med arbetskläder :)








RSS 2.0