Min lilla groda <3

Idag blev våran lilla tjej 2 hela veckor. Det går så fort asså, nun ska kricka helt plötsligt börja jobba igen vilket känns jätte tråkigt, vill ju ha honom här hemma med oss. Vi har ju haft det lite tufft här hemma under dessa två veckor eftersom att jag varit så sjuk o igår trodde jag att det var borta men icke då vart det feber igen o ont i det andra bröstet, när ska det vända egentligen? Vill ju bara må bra o mysa med mina underbara juveler <3
Nu ligger vi i soffan alla tre o myser som vi gjort hela dagen så jag ska bli frisk nångång, riktigt skönt faktiskt. Skulle egentligen gått på Nellies sysslings dop idag, lilla Elliott men jag har mått för dåligt för att gå utanför dörren tyvärr :( tråkigt men finns ju inte så mkt man kan göra åt saken ! Kricka o pappa var på fest igår så jag mamma o nellie hade mys kväll eller aa mamma fick ta hand om lill fisan o jag stog i duschen o låg o sov för att bli kvitt febern, tack snälla mammi <3 Mamma o pappa var även här en sväng nyss o hälsa på lite, dom var nog lite mys sugna, o mys är ju alltid välkommet för lill grodan <3

nae nu ska jag ta mig en varm dusch o massera Nellies matbord o hoppas på att det ska släppa sen blir det film mys o god mat med älsklingen :)





Kan jag inte bara få leva i min bubbla?

Nej nej, mjölkstockning, bröstinfektion o feber. Var iaf på BB igår o dom skrev ut penicillin åt mig så nu ska det väll förhoppningsvis bli bra snart så jag får leva i mysbubblan med min lilla familj o dessutom kunna amma om jag så känner för det :)

Igår var det 10 dagar sen våran lilla skatt kom till världen, känns som att tiden bara springer iväg.
Igår hade även lilla Nellie en riktig gnäll dag, det enda som efter mycket om och men fungerade var mammas tutte, sen sov hon som en stock och bjöd på en riktig sovmorgon med några små måltider.

Idag är det ju heöt underbart väder ute så trots feber o allt ska jag klä på mig massor o rulla ut på en liten promenad, inte för att motionera utan för att bara mysgå. Det har ju tyvärr inte vart så himla många fina dagar nu så det har inte blivit så mkt promenader så får passa på nu när det bjuds på lite sol :)



Hur kan man vara så underbar!

Här hemma händer det inte mycket alls just nu vi bara myser o njuter av varandra alla tre <3
Jag har haft feber o mått lite halvtaskigt nu i två dagar så hoppas att det håller på att vända nu så jag orkar ge mig ut på en promenad. Nätterna går i vågor igår natt var hon vaken mycket o den här natten fick jag väcka henne varje gång det var dags för mat :) Hon är så himla underbar våran juvel, kan ni tänka er för exakt en vecka sen låg vi inne på förlossningen o Nellie låg fortfarande i min mage o vi hade inte en aning om att det ens var en tjej, är det inte helt fantastiskt? Nu är våran prinsessa här o gud så vi har väntat på dig hjärtat, du passar perfekt in i våra liv.

Vi har det lite jobbigt med amningen men har nu löst det på bästa möjliga sätt för oss alla tre, men hur jobbigt det än är så är jag så himla lycklig, jag kan inte se mig mätt på henne <3


Fick världens finaste födelsedag!

Ja som sagt fick världens finaste födelsedagspresent, en underbar liten Nellie !
Vi bara myser o gosar här hemma dygnet runt. Tack alla underbara för gratulationer och presenter.
Nu fick jag äntligen skriva att hon är här, som jag har längtat efter dig. Hela tiden har det vart våran lilla dotter som legat där inne o sprattlat. Nu är vi en familj, stolta föräldrar!



3270 g och 50 cm var den lilla juvelen när hon kom ut till världen <3 <3


Namn...

Vad tycker ni om namnet Charlie ? Är inte det fint på en pojke?!
Antar att vi får vänta o se vem som kommer ut haha men man vill ju ändå ha lite idéer när den lilla anländer.
Kricka prata om Liam igår o det är ju verkligen jätte fint på alla sätt o vis men känns som att jag redan vet alldeles för många som heter det :P

Men Charlie fastnade vi båda för <3


Vi hoppas på denna helg !

Idag har jag vart riktigt slö legat här i soffan i princip hela dagen, städade av lite snabbt förut sen kom Johanna o Sebbe förbi en sväng o drack lite kaffe. Himlans trevligt tycker jag, synd att det bara blev en snabbis :P Men vi får la ta o ses snart igen. Fick super fina presenter utav dom en adidas dress o ett par puma skor till lilla pyret, kommer bli en välklädd unge :) Bortskämd redan i magen :)
Johanna du är en sån fantastisk vän <3

Nu sitter jag o kollar idol, har verkligen längtat efter att det skulle börja!

Imorn blir det att handla inför lite kalas på lördag då jag fyller år o lilla bebis är beräknad :)

4 dagar kvar till BF

Snälla lilla bebis känner du dig inte sugen på att träffa din mamma o pappa? Vi är iaf väldigt sugna på att träffa dig så snälla kom ut o förgyll våra liv nu snart <3

Igår var jag ute på en rask promenad vilket inte gav mer en smärta haha :P Tog mig även en sväng till skogen med mamma o plockade med mig lite svamp hem som vi smaskade i oss till middagen här hemma :D Måste även flika in med att jag är en sämsta svampplockarn som går i ett par skor, hittar aldrig några mängder som det låter som att alla andra gör :P Orättvist tycker jag för jag gillar att plocka dom få jag hittar :)

Idag har jag o syster Frida spelat tv-spel hela dagen, har nämligen lyckats få tag i crash bandicoot o det är ju bara sååå jävla roligt asså haha :P

Tack snälla ni för alla hej jag fick, det förgyllde min dag, gissa om jag är lätt road såhär i väntans tider !

Nae nu ska jag tvinga snyggingen på nedervåningen att komma hit o mysa med med :)
Sov gott!

Heeeej :)

Jaa vad säger man välkommen vecka 40! Endast 6 dagar kvar tills du är beräknad att komma lilla skrutt o jag ber till gud att jag ska slippa att gå över 2 veckor, 2-3 dagar kan jag finna mig i men inte 2-3 veckor :P

Jag hoppas att jag ska slippa välkomna vecka 41 faktiskt eller vad säger ni ?
Är inte ni nyfikna ? Jag vet själv när jag följt gravid bloggar, jag är jätte nyfiken o väntar med spänning varje gång på att det ska stå "DEN ..... FÖDDES..... OCH LIVET ÄR UNDERBART" :) haha jag kanske är lite knäpp men sånn är jag..

En sak till jag är ganska nyfiken på är vilka som läser min blogg, skulle verkligen vara så himla kul att bara få typ ett hej, för jag vet ju lixom inte vilka jag skriver till jag vet ju bara att det är folk som läser så snälla gör min väntan lite roligare o skriv hej till mig :D:D

Nu ska jag krypa ner under duntäcket o gosa med mitt livs kärlek haha <3


Extrem makeup :)


Lördag.....

Satt häromdagen o sortera alla bilder o la in på ett USB minne så dom är i säkert förvar. Kul att kolla igenom var det iaf.

Har under natten och dagen haft en del sammandragningar o lite små "hugg" fram o tillbaka men de behöver ju inte betyda nått men du lilla där inne ska veta att jag blir väldigt glad om de betyder nått och du är hjärtligt välkommen till din mamma o pappa :D

Kollade igenom alla bilder ifrån sminkningen som Sara o Alex gjorde på oss i våras, riktigt kul, skulle vilja göra om det nu snart när man blivit lite smal igen :)

Ikväll blir det tacos o mys bara! Roligare än så blir det inte i denna väntan!


I väntans tider!

Känner att jag inte har så mkt att blogga om innan den lilla kommit ut. Jag sover länga om mornarna, går promenader, ser på film o städar, känns så tråkigt att skriva det varje dag! Dessutom väntar jag så mkt så det känns inte ens kul att blogga förens jag kan skriva att pyret är född :P

Hur som helst börjar vi nu närma oss slutet av vecka 39 så nu behöver jag snart inte vänta mer på det lilla miraklet <3

Igår var jag ute i skogen o plocka svamp med mamma, eller jaa vi skulle plocka svamp men hitta kanske 10 stycken var men hur som helst är det ju alltid skönt att komma ut i skogen. Jag var även på rejmes o lämnade våran bil som fick sig en ordentlig polering, JÄTTE FIN! passade på då att hälsa på mina gammla arbetrskamrater som satt igång efter en renovering o sommaruppehåll nu, trevligt att träffa dom tycker jag o gud vad fint det blev. Ska åka dit nästa vecka o äta ärtsoppa o pannkakor haha :)

Idag har jag spenderat dagen med Amanda o Neliah, vi käka tacos o bara snacka en massa skit :P Ska bli trevlans när plutten kommit ut för då kan vi leka varje dag, nu känner jag mig alltför tråkig för att umgås med känner jag haha :P Bara gnäller o är fet!

Jag har haft en så himla enkel graviditet o gnällt tycker jag själv ganska lite så jag får kanske lov att vara lite gnällig nu den sista tiden, det är faktiskt tungt nu men jag försöker att bita ihop o röra på mig iaf :)

Nae nu lite bilder :) Sen blir det nog inte så jätte mkt mer bilder för kameran ska packas ner i väskan så den inte blir kvar hemma när den lilla bestämmer sig för att komma ut :)

     



     

     


RSS 2.0