Onsdag / Torsdag

Igår var jag inne i stan och träffa Magda och Tuva, det var väldigt trevligt för det var länge sen. Tuva bara växer och växer faan hon börjar bli stor tjeja nu :) Hur som helst är hon så jävla underbar! Vi tog en lång promenad till drottninggatan då vi gick en sväng på stan och kolla runt lite. Tuva hade aldrig sätt en pruttkudde förut så vi lekte med den i affären och det tyckte Poppo bus var väldigt roligt! sen gick vi hela vägen tillbaka till Magda. Sen fick jag ett sjukt samtal utav mamma. Veterinären som avliva våran katt lovade att kremera honom på måndagen, men det gjorde inte det där svinet. Han kastade våran katt i en soppsäck och ställde utanför kliniken!!!!!! Jävla idiot asså, historien är lång men jag orka inte skriva allt, är det någon som vill veta hur det gick till är det bara att fråga !? Idag har jag jobbat hela dagen, inte alls mycket folk så det vart lite segt. Men jag satt och prata med min chef Sara ett tag och kollade på schema, meny o.s.v inför sommaren som enhetsledare så det känns skit bra :) Kommer nog bli en kul sommar. Nu sitter jag här och ska lägga upp lite saker på tradera, hoppas att jag lyckas bra :) Sen blire sängen för imorn är det arbete igen!

Hej hopp!


Tisdag :)

Idag känns det som att jag hunnit med massor. Gick upp kl 8 låg o lata mig i sängen ett tag, sen kom Moa och sofie o hämta mig så åkte vi till Djurparken där vi var på kasautbildning på det nya systemet, vilket kan vara bra att veta eftersom att vi ska använda det nu på torsdag :) Efter det åkte vi hem till mig o gjorde lite lunch sen blev det film,
inte utan min dotter heter den, jävligt bra film eller fel att säga bra den är hemsk dessutom verklighetsbaserad. För er som inte sett den, se den! Sen tog jag min lilla kisse och åkte hem till kricka, kollade på hell´s kitchen. Sen var det dags för afropowerdansen, sköönt och kul som vanligt. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit så ska väll hoppa in i en dusch. Idag blev det smaskig kycklinggryta :)

Panenggryta:
800 g Kyckling
1 burk cocosmjölk
1 påse paneng spicy mix
groddar
mini majs
gul lök
bambuskott
paprika
vattenkastanjer
För att få extra god smak på kycklingen så bryner jag jag den tillsammans med curry salt och vitpeppar.
Man kan givetvis ha i vad man själv tycker är gott och passar till. Jätte gott med ris till som är lite kryddat med curry :)

Nu ska jag duscha sen mysa ner mig med Kricka i soffan :)
Sov Gott!


 

                                              

Skön Måndag

Riktigt slapp och skön måndag :) Gick upp vid 9 imorse kollade en film och åt frukost, sen lata jag mig på soffan ett tag..
Efter det åkte jag till krokek med Rocko (min katt för er som inte visste), så nu sitter jag här med mamma och pappa i väntan på 2 ½ män. Mamma och jag gick en sväng till affären förut, sköönt med lite luft när man vart inne hela dan.
Jag hade tänkt att jag skulle försöka skriva lite recept och så här på sånt jag ätit haha. Kul grej sådär när man inte har nått vettigare att skriva om. Idag var jag slö när jag skulle göra lunch åt mig, min syster Malin och hennes vän Moa så det fick bli omelett med tomat, ost och champinjoner. Gott och enkelt :P

Fylld omelett/ 1 person:
3-4 ägg
3-4 msk grädde el. mjölk
salt
vitpeppar
tomat (hackad)
skivade champinjoner
gul lök (hackad)
ost (riven eller skivor)

man kan ju iprincip ha vad man vill i en omelett, kul att pröva lite olika =)

Ska lägga mig skapligt idag, för imorn är det kassautbildning som gäller.
Bye Bye!

     

Korvgrillning i solen :)

Idag har Kimma, Maria, Kricka & Jag vart vid Glan och grillat korv i solen.
Det var så himla mysigt och fint, man måste utnyttja det här härliga vädret vi haft i två dagar nu :)
Mäster fotografen Maria hade med sig sin kamera och tog massa fina bilder.

Nu är det dags att laga lite mat sen blir det kortspel med Maria :)

Alla hjärtans dag :/

Alla hjärtans dag för mig var en jobbig dag, vi lät våran stora lurv kisse somna in.
 Det är tuffare en vad man kanske tror att det ska vara =(  Jag kände mig verkligen helt tom hela dagen, Men det var ju det absolut bästa för både honom och oss.
Det är så himla jobbigt att se familjen ledsna. Men vi fick trösta varandra, Jag älskar er <3
Efter att vi samlat lite krafter gick jag och mamma en lååång promenad, det var härligt i solen !

Senare på kvällen funderade Kricka och jag på att gå ut och äta, gå på bio o sen ta nån öl eller ett glas vin med sebbe och johanna. Men icke det blev en mysig hemmakväll med massa god mat, melodifestival och kortspel med Kimma och Maria.

Sov gott Nisse <3




Hej Hopp!

Nu har jag skaffat mig en blogg, tror inte riktigt att det här kommer hålla men kanske.
Jag är hoppas att jag kan dela med mig lite. Den egentliga anledningen att jag gör det här är för att jag, Sofie och Amanda ska till Spanien och göra våran praktik i 1 månad, så vill att alla mina nära och kära ska kunna följa vad vi hittar på för kul och härligt där =)
Idag har vi iaf bokat och betalt hela resan, nu är det bara väntan kvar. Tror att det kommer bli riktigt kul =)
Hotellet vi ska jobba på heter Beach Club, och det ser helt Okej ut så det blir nog härligt.
Sov Gott!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0